marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jennifer Lawrence si Emma Watson au furat toata atentia la Paris Fashion Week: actrita din The Hunger Games a fost la un pas de un accident vestimentar

Doua dintre cele mai iubite actrite ale tinerei generatii, Jennifer Lawrence si Emma Watson, au fost prezente la prezentarea noii colectii a casei Dior la Paris Fashion Week. Cele doua actrite s-au intalnit pentru prima data in cadrul unui eveniment public, iar momentul nu a fost trecut cu vederea de fani, care au explodat pe retelele de socializare.

Jennifer Lawrence si Emma Watson au furat toata atentia la Paris Fashion Week: actrita din The Hunger Games a fost la un pas de un accident vestimentar

 

VEZI AICI GALERIE FOTO


Jennifer Lawrence si Emma Watson au furat toata atentia la showul de moda al casei Dior la Paris Fashion Week. Jennifer Lawrence, imaginea casei Dior, a venit imbracata intr-o rochie albe semnata de aceeasi casa de moda, insa rochia a pus-o intr-un moment delicat, aratand mai mult decat trebuie in partile laterale. Astfel, fotografii insistenti au reusit imediat sa surprinda momentul in care i se vede sanul. Fanii au criticat-o si pentru ca a folosit mult prea autobronzat, ceea ce ii facea fata sa straluceasca in mod bizar.

 

 

 

Drept urmare, actrita din The Hunger Games si-a pus o jacheta neagra pe ea, pentru a evita alte accidente. Insa, Lawrence, in varsta de 24 de ani, si-a pastrat aceeasi atitudine jucausa si a stat mereu aproape de Emma Watson, cu care parea ca se intelege extrem de bine. Cele doua au oferit momentul serii cand Lawrence i-a acoperit fata cu mana, insa totul a fost doar o gluma, chiar daca parea ca ii da o palma.

 

Cele doua sunt actritele cele mai in voga si cele mai iubite din generatia tanara. Jennifer Lawrence conduce una dintre cele mai populare si apreciate francize ale momentului - The Hunger Games, a castigat deja un Oscar si admiratia a sute de milioane de fani. Emma Watson a avut acest moment in cariera mult mai devreme, cand lansat Harry Potter, inca de acum un deceniu. Acum, Watson este un model de eleganta pentru milioane de tinere, care o admira si respecta pentru modul in care si-a gestionat cariera, studiile si vata. Dupa Harry Potter, aceasta si-a indreptat atentia catre proiecte cinematografice mai mature.

 

 

 

 

 

Jennifer Lawrence ocupa prima pozitie in clasamentul celor mai influente actrite de la Hollywood in 2014 realizat de revista Forbes. Prezenta in doua francize extraordinare, The Hunger Games si X-men, popularitatea ridicata in randul fanilor pe retelele de socializare si faptul ca la doar 24 de ani detine deja Un Oscar, au pus-o pe podium. Mai mult, Jennifer Lawrence este un diol pentru milioane de fani din intreaga lume si are un succes fenomenal si in box-office.

 

Sursa foto: Getty


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies