marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Honest Trailer pentru Man of Steel: toate greselile din blockbusterul cu Superman intr-un singur clip

Man of Steel este cel mai recent blockbuster care a fost luat in vizor de cei de la Screen Junkies, care au realizat un nou la Honest Trailer, care fac parodii dupa unele dintre cele mai cunoscute filme. Asa cum era de asteptat, a venit si vremea lui Superman sa fie criticat, dar intr-o maniera amuzanta.

Honest Trailer pentru Man of Steel: toate greselile din blockbusterul cu Superman intr-un singur clip


Man of Steel a fost unul dintre cele mai astepate filme ale verii, dar fanii au fost imapartiti: unii nu l-au primit cu caldura, altii in schimb au fost incantati de noua versiune. Era de asteptat ca un nou film cu super eroi, in care era si Christopher Nolan implicat ca producator, sa genereze discutii.


Cateva dintre alegerile regizorului Zack Snyder au creat discutii aprinse in randul fanilor: modul in care se incheie conflictul dintre Superman si Generalul Zod, carnagiul fara mila pe care il fac in timpul luptei cei doi adversari, ba chiar si 3D-ul pe care unii dintre cinefili l-au considerat inutil si fara nici un fel de impact. Cei mai duri critica si cum vor sa extinda povestea in Man of Steel 2, atunci cand Superman se va confrunta cu Batman.
 

 

 

In versiunea Honest Trailer, cei de la Screen Junkies iau in vizor toate lucrurile de care s-au plans fanii, inclusiv plasarea de produse extrem de evidenta.

 

 

 

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies