marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Prometheus: toate greselile care i-au dezamagit pe fani intr-un clip de 4 minute

Prometheus a fost unul dintre cele mai discutate filme ale anului 2012, care a divizat fanii: unii l-au iubit si laudat, altii l-au desfiintat si l-au criticat aspru. Si totusi, fascinatia pentru filmul lui Ridley Scott ramane.

Prometheus: toate greselile care i-au dezamagit pe fani intr-un clip de 4 minute

 

Prometheus, blockbusterul lui Ridley Scott cu care acesta a revenit in universul Alien, a fost in centrul atentiei pe parcursul intregului an 2012. Dupa vizionare, insa, multi fani s-au declarat dezamagiti.

 


Pana si Quentin Tarantino a recunoscut ca a vazut filmul, ca este impresionat la nivel vizual, dar plin de greseli si chestiuni ilogice in scenariu, lucru de care s-au plans o parte din fani. Dar care sunt greselile si inconsistentele din film care au reusit sa transforme Prometheus dintr-un film care va schimba genul SF intr-un film confuz si nesatisfacator?


 

 

Cei de la CinemaSin au analizat la sange filmul lui Ridley Scott si au realizat un video de 4 minute in care au trecut in revista toate greselile din Prometheus, insa intr-o maniera plina de umor, sustine Entetainment Weekly. . In total, cei de la CinemaSin au gasit 82 de greseli, insa unii dintre fanii care au iubit filmul sustin ca  videoclipul este superficial si ca nu exista de fapt, erori majore in film.


 

Cu Prometheus,  vizionarul regizor Ridley Scott s-a intors la genul pe care l-a definit, horrorul SF, dupa o pauza de 30 de ani.

Scott a creat o noua mitologie, in care o echipa de exploratori descopera un indiciu despre originile omenirii pe Pamant, conducandu-i intr-o aventura plina de suspans, la bordul navei spatiale Prometheus, catre cele mai intunecate colturi ale universului. Acolo, vor trebui sa duca o batalie infricosatoare pentru a salva viitorul rasei umane.

Corporatia Weyland, condusa de Peter Weyland, construieste de 50 de ani ceea ce in viziunea lor va fi o lume mai buna. E anul 2023, iar Peter Weyland e convins ca acum ca oamenii au devenit noii zei si pot crea cyborgi ce, in curand, nu vor mai putea fi deosebiti de fiintele umane.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies