marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Horror-ul bate jocurile de noroc in box-office-ul american

Dupa doua saptamani in fruntea box-office-ului american, 21: Sansa vietii lui” a fost invins de horror-ul “Prom Night”, care, in numai trei zile de la lansare a incasat 22 de milioane de dolari, potrivit Reuters. “Prom Night”, un remake al filmului cu acelasi nume realizat in 1980, este o poveste despre patru adolescenti care isi petrec noaptea de absolvire incercand sa scape de un criminal in serie.

Horror-ul bate jocurile de noroc in box-office-ul american


Un alt “new entry” este si noul film al lui Keanu Reeves,

"Street Kings", un thriller politist care, cu 12 milioane de dolari incasate in weekendul care a trecut, a ajuns pe locul al doilea in box office.

Fostul ocupant al primului loc, 21: Sansa vietii lui”, a cazut pe pozitia a treia. Incasarile totale ale peliculei ajung la suma de 62 de milioane de dolari, insa.

Insula din vis/Nim’s Island” , cu Jodie Foster si “Jocuri murdare/Leatherheads”, cu George Clooney, au coborat si ele cateva pozitii, ajungand pe locurile patru si, respectiv, cinci.

Sarah Jessica Parker trebuie sa mai astepte pana la lansarea filmului “Sex and the City”, in speranta ca va da lovitura la box-office. Noul sau film, “Smart People”, a incasat suma de 4,2 milioane de dolari, care l-au situat pe modestul loc sapte in preferintele americanilor.

Vezi aici trailer-ul oficial al filmului "Prom Night"!

Mai multe despre box-office-ul american aici!

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies