marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Nu o sa mai dormi noaptea! Vezi care sunt cei mai cunoscuti 10 criminali din filmele horror

Raufacatorii din filmele horror au o mare pasiune: sa ucida oamenii. Cu fiecare film realizat mai mor cativa adolescenti rebeli si frumosi care parca se alinieaza ori la decapitare sau la diverse torturi, de la caz la caz. Ti-ai imaginat vreodata cum ar fi sa fie reali?

Nu o sa mai dormi noaptea! Vezi care sunt cei mai cunoscuti 10 criminali din filmele horror

Exista criminali mai putin vigilenti si criminali din ghearele carora nu ai scapare.

Iata-i pe cei care fac parte din categoria “de vise rele”:

10. Predator
Aceasta creatura are in salba o sumedenie de arme care te pot ucide imediat. Si face asta din pasiune. Te poate taia in doua cu discul special sau te poate detecta la cativa metri distanta. Echipat, nu gluma. Pe langa toate astea mai este si urat, infricosator de urat.

9. Pumpkinhead
Ei bine, acest mutant este atat de urat incat numai daca-l privesti tremuri de frica. Acest animal ucigas este un instrument al razbunarii care omoara cu sange rece tot ce-i iese in cale. Deci daca te-a calcat cineva pe coada, il chemi pe Pumpkinhead si te scapa de problema cat ai zice… pumpkin?


8. Michael Myers

Macar el poarta o masca. Si un cutit cu care injunghie lumea fara un motiv anume. De obicei merge sa-si ucida fratii, deci esti in siguranta daca nu esti inrudit cu el. Dar trebuie sa-ti cunosti arborele genealogic sau poate parintii te-au mintit in toti anii astia.


7. Pennywise the Dancing Clown
Of, clovnii. Te gandesti ca daca-l cheama asa nu poate fi chiar atat de rau. Ei bine, clovnul asta nu vrea sa te faca sa zambesti, vrea doar sa te manance. Daca ai vazut mini seria, probabil ca ai refuzat sa mergeti la circ o vreme buna sau ai evitat canalele, locul unde obisnuia sa-si faca veacul. Clovnul acesta mananca, de obicei, copii, deci esti in siguranta daca ai peste 12 ani. Si totusi, oricand isi poate schimba meniul.

6. Jason Voorhees

Un alt mascat si probabil unul dintre cele mai cunoscute personaje de groaza din cinematografia de specialitate, Jason a scapat din Crystal Lake si a ajuns Manhattan. Pfieu, nu-i chiar la o aruncatura de bat de Romania. Jason isi urmareste victimele si le omoara cu precizie si cu obiecte destul de ciudate, de la furca si pana la un sac de dormit.


5. Alien
Cand apare Alien e bine sa fugi pentru ca te va ucide in mod violent. Te poate rupe in bucati sau iti poate sparge capul. Daca esti femeie te poate viola si mori atunci cand copilul explodeaza din pantecele tau.


4. Candyman

Daca dai nas in nas cu Candyman ar fi bine sa-ti pui ultima dorinta. Chiar daca l-ai chemat tu sau vreun prieten de-al tau, aceasta bestie cu chip de om te va ucide cu mana-carlig. Inainte sa te omoare te va distruge psihic si iti va distruge viata. O sa apara din te miri ce loc, iti va ucide toti prietenii si apoi pe tine. Candyman ai vrut, Candyman primesti!

3. Freddy Krueger

Vestea buna e ca visezi. Vestea proasta e ca daca-l visezi pre Freddy inseamna ca e ultimul tau vis. Este omul cu gheara aia infricosatoare care scoate sunetele alea oribile. Este si urat, cu chipul schimonosit si ii place sa se joace. Nu omoara pe loc, ci isi traumatizeaza victima, o chinuie, o tortureaza si la final o ucide, casapind-o cu gheara aia.


2. Moartea

Eh, personajul asta e inselator pentru ca “Moartea” ("Final Destination") nu este personificata, dar este prezenta pe tot parcursul filmului. Cumva, undeva, te prinde din urma si isi face damblaua cu tine. Moartea poate veni in mod amabil, dar poate de asemenea sa se joace cu tine si sa te ia intr-un mod brutal, asa cum se intampla in toate seriile “Final Destination”.


1. Pinhead

Ai comis-o si ai deschis cutia, nu? Felicitari, esti fericitul posesor al unei morti iminente. Pinhead si echipa sa cu siguranta vor sti cum sa te faca sa regreti prin metode hardcore, durere si torturi pe care nu ti le-ai imaginat vreodata. Si chiar daca au terminat cu trupul tau iti vor distruge si sufletul, dupa cum afirma si ei. Durerea e profesia lor, cu carlige, lanturi, bice si tot felul de instrumente ciudate.
“Suferinta ta va fi legendara chiar si in Iad”, exact acolo unde vei fi… pentru eternitate.


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies