marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Rollercoaster-ul terorii. Horror-ul spaniol care a cucerit Hollywood-ul: trailer nou pentru [REC] 3 Genesis

In 2007, spaniolii cucereau Hollywood-ul cu un horror senzational, pe care criticii l-au laudat intens si pe care il considerau unul din cele mai bune thrillere europene facute vreodata. La 5 ani de la lansarea lui [REC], regizorul Paco Plaza le aduce fanilor al treilea film din serie, [Rec] 3: Genesis, care tocmai a primit un nou trailer.

Rollercoaster-ul terorii. Horror-ul spaniol care a cucerit Hollywood-ul: trailer nou pentru [REC] 3 Genesis

Al treilea film din serie urmeaza sa fie lansat in cinematografele din Spania in vara lui 2012. Fanii se pot delecta cu un nou trailer, care le reaminteste de creativitatea regizorului spaniol ce a reusit sa faca unul din cele mai bune horror-uri din ultimii ani.


Daca in primul film o reporterita este prinsa intr-o cladire veche unde asista la infectarea locatarilor cu un virus mortal, iar in al doilea film o echipa SWAT se lupta cu cei infectati pentru a stabiliza zona, in al treilea film virusul se raspandeste.

Actiunea are loc la mii de kilometri fata de ultima locatia. O nunta de vis se va transforma intr-un cosmar dupa ce invitatii sunt afectati de virusul mortal si incep sa se ucida intre ei. Din distributie fac parte: Leticia Dolera, Javier Botet si Diego Martin. La fel ca si in restul fimelor din serie, totul este surprins de camerele de filmat.


Cele doua filme [REC] au strans la nivel mondial 50  de milioane de dolari impreuna, un real succes avand in vedere ca au fost concepute ca filme independente si au avut un buget redus. Cei de la Revista Empire au dat 4 stele din 5 primului film, pe care il considera un thriller inspaimantator ce readuce la viata atmosfera clasica a horror-urilor.


Criticii de la BBC l-au numit rollercoaster-ul terorii si multe reviste de specialitate impresionate de stilul de filmare l-au catalogat unul dintre cele mai bune 20 de filme horror din acest deceniu.  In 2013, urmeaza sa fie lansat si [REC] 4: Apocalypse.
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies