marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Filmul pe care fanii il asteapta de doi ani. Primul trailer oficial pentru Wrath of the Titans

Fanii efectelor speciale si ai filmelor cu subiecte mitologice au din nou motive de bucurie. S-a lansat primul trailer oficial pentru Wrath of the Titans, sequelul de la The Clash of the Titans din 2010.

Filmul pe care fanii il asteapta de doi ani. Primul trailer oficial pentru Wrath of the Titans

Studiourile Warner Bros. aduc din nou pe marile ecrane aventurile lui Perseu de aceasta data la 10 ani dupa ce l-a infrant pe monstrul mitic Kraken.In Wrath of the Titans Sam Worthington poarta din nou armura lui Perseu, fiul muritor al lui Zeus, aparator al omenirii, impreuna cu nominalizatul la Oscar Ralph Fiennes ca stapanul diabolic al lumii de dincolo -  Hades.

Top 6 filme pe care e obligatoriu sa le vezi inainte de Revelion


Trailerul i-a cucerit deja pe amatorii efectelor CGI. Lumea de sub Pamant a lui Hades, ciclopii si bestiile inspaimantatoare arata impecabil realizate. Soarta de pescar a lui Perseu si a fiului sau de 10 ani sunt puse in primejdie atunci cand titanii se rascoala din nou impotriva zeilor. In lupta pentru a apara omenirea si destinul zeilor care pierd controlul, Perseu trebuie sa adune o serie de arme faurite de zei  pentru a crea o arma suprema.


Wrath of the Titans
continua aventura lui Perseu catre taramul mitic al zeilor, unde incearca sa-l salveze pe Zeus (Liam Neeson) din mainile rudelor sale tradatoare, Ares (Edgar Ramirez) si Hades (Ralph Fiennes). Din distributie mai fac parte Liam Neeson, Danny Huston, Bill Nighy, Toby Kebbell si Rosamund Pike. Filmul va fi lansat in Romania in martie 2012.

Milioane de dolari din nimic. Cum reuseste Daniel Radcliffe sa doboare toate recordurile de incasari


Pelicula are un buget de peste 150 de milioane de dolari si este regizata de Jonathan Liebesman omul din spatele productiei SF Battle Los Angeles din acest an. Filmarile pentru Wrath of the Titans, turnat 3D in mare parte in Marea Britanie si Spania sunt incheiate iar filmul se afla in faza de post productie.

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies