marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Hugh Grant: actorul va juca in filmul de spionaj The Man From U.N.C.L.E, regizat de Guy Ritchie

Actorul britanic Hugh Grant va interpreta un rol secundar in filmul de spionaj al regizorului Guy Ritchie "The Man From U.N.C.L.E", informeaza hollywoodreporter.com.

Hugh Grant: actorul va juca in filmul de spionaj The Man From U.N.C.L.E, regizat de Guy Ritchie

In filmul realizat de studiourile Warner Bros., care reia povestea unui celebru serial cu spioni al anilor '60, rolul principal va fi interpretat de Henry Cavill, protagonistul lungmetrajului "Eroul/ Man of Steel". Henry Cavill l-a inlocuit pe Tom Cruise in distributia acestui film la sfarsitul lunii mai.

 

Pelicula prezinta povestea agentului special Napoleon Solo (Henry Cavill) si a lui Illya Kuryakin (Armie Hammer), care lucreaza pentru misterioasele United Network Command for Law Enforcement (U.N.C.L.E.).
 

 

Hugh Grant va interpreta rolul unui director al Serviciilor secrete din Marea Britanie. Potrivit hollywoodreporter.com, filmarile pentru aceasta productie vor incepe in luna septembrie. Guy Ritchie este regizorul filmului si coautor al scenariului, impreuna cu Lionel Wigram.
 

 

Hugh Grant a jucat recent in "Cloud Atlas"". El este cunoscut in special pentru rolurile din comedii romantice precum "Patru nunti si o inmormantare/ Four Weddings And A Funeral" (1994), "Notting Hill" (1999), "Pur si simplu dragoste/ Love Actually" (2003), "Vise americane/ American Dreamz" (2006), precum si cele doua filme din seria "Bridget Jones". Hugh Grant a fost recompensat cu un Glob de Aur, un premiu BAFTA si un Cesar onorific (2006).

 

 

Guy Ritchie a devenit celebru cu comediile sale marcate de un savuros umor britanic "Jocuri, poturi si focuri de arma/ Lock, Stock and Two Smoking Barrels" (1998) si "Unde dai si unde crapa/ Snatch" (2000). Cele mai recente filme ale sale sunt "RocknRolla", lansat in 2008, si "Sherlock Holmes", lansat in decembrie 2009. "Sherlock Holmes", o adaptare dupa povestirile politiste scrise de Arthur Conan Doyle, cu Robert Downey Jr. si Jude Law in distributie, a avut si o continuare, "Sherlock Holmes: Jocul Umbrelor", care a fost lansata pe marile ecrane la sfarsitul lunii decembrie 2011.


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies