marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Henry Cavill: actorul din Man of Steel se afla in negocieri pentru a-l inlocui pe Tom Cruise in The Man from U.N.C.L.E, regizat de Guy Ritchie

Dupa ce Tom Cruise a anuntat ca paraseste proiectul pentru a se concentra asupra noului film din Mission Impossible, producatorii au inceput deja sa caute un nou star pentru productia The Man from U.N.C.L.E, regizat de Guy Ritchie. Henry Cavill este favorit pentru rolul principal, scrie Hollywood Reporter.

Henry Cavill: actorul din Man of Steel se afla in negocieri pentru a-l inlocui pe Tom Cruise in The Man from U.N.C.L.E, regizat de Guy Ritchie

Henry Cavill se afla in negocieri cu producatorii de la Warner Bros pentru filmul de spionaj The Man from U.N.C.L.E, care va fi regizat de Guy Ritchie.

Tom Cruise trebuia sa preia rolul principal, insa acesta a ales sa se ocupe de Mission Impossible 5 si a renuntat la proiect pentru ca filmarile celor doua productii se suprapuneau. Producatorii vor sa inceapa filmarile la The Man from U.N.C.L.E in aceasta toamna si se grabesc sa ii gasesca un inlocuitor lui Tom Cruise.


The Man from U.N.C.L.E se va concentra pe misiunile de spionaj a doi agenti: Napoleon Solo si rusul  Illya Kuryakin, care va fi interpretat de Armie Hammer. Cavill ar urma sa-l joace pe Napoleon Solo. Actrita suedeza Alicia Vikander negociaza si ea pentru rolul feminin prinicipal.


Henry Cavill se pregateste pentru cel mai mare film din cariera sa, super productia Man of Steel, care reinvie franciza Superman.  Henry Cavill este pe drumul celebritatii dupa ce a castigat cel mai mare rol din cariera sa de pana acum. Cunoscut din blockbusterul Immortals,  Cavill va fi cu siguranta starul acestei veri la Hollywood. Cavill a pierdut rolul lui Batman in fata lui Christian Bale si  pe cel din Spiderman in fata lui  Andrew Garfield. A  mai incercat si pentru rolul lui Edward Cullen din Twilight insa l-a luat Robert Pattinson. Actorul a inceput sa faca antrenmanente si sa puna muschi pe el inca de cand filma pentru Immortals, can petrecea cate 5 ore la sala, insa sa puna multe kg pe el n-a fost greu pentru ca a fost sportiv si a jucat rugby.


 

Man Of Steel va ajunge in cinematografele din Romania pe 21 iunie 2013. Clark Kent/Kal-El (Henry Cavill) este un tanar jurnalist care se simte singuratic din cauza puterilor sale extraordinare. Transportat pe Pamant cu ani un urma de pe o planeta extraterestra superioara Krypton, Clark se lupta sa raspunda la intrebarea suprema <Cine sunt eu?> Crescut de parintii adoptivi Martha (Diane Lane) si Jonathan Kent (Kevin Costner) Clark descopera ca puterile sale speciale il fac sa ia decizii dificile. Clark trebuie sa ajunga eroul cunoscut drept Superman nu doar pentru a straluci ca ultima speranta a omenirii, ci si pentru a-i proteja pe cei dragi.

 

 


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies