marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Hugh Jackman, de la X-Men la Omul-de-nicaieri

Dupa patru “X-Men” in care l-a jucat pe Wolverine, Hugh Jackman face o schimbare. Nu renunta la super-eroi, dar, deocamdata, actorul nu va juca, ci va creea un personaj cu super puteri. Jackman va realiza o serie de benzi desenate al caror personaj central va fi The Nowhere Man, despre care nu se stiu, deocamdata, foarte multe.

Hugh Jackman, de la X-Men la Omul-de-nicaieri

Nu i
nseamna ca Jackman renunta la actorie. Potrivit Variety, BD-urile vor fi, probabil, transformate intr-un film. Care ar avea toate sansele sa devina un succes., daca zvonurile potrivit carora Omul-de-Nicaieri ar aduce cu personajul lui Will Smith din “I Am Legend”.

“A fost extraordinar sa lucrez la X-Men si vreau sa ma implic si mai mult. Sunt bucuros sa lucrez la realizarea unui personaj si a unei povesti care, sper eu, vor ajunge pe marele ecran”, a spus Hugh Jackman, citat de Variety.

Pana cand noul sau proiect va capata contur, Jackman va putea fi vazut, in scurt timp, pe marile ecrane, in drama “Deception”, pentru ca, in toamna sa apara in “Australia” lui Baz Luhrman, responsabil pentru succese precum “Moulin Rouge” si “Romeo+Juliet”.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies