marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cinci lucruri pe care trebuie sa le stii inainte sa vezi X-Men: First class!

Cand Stan Lee a gandit seria originala “X-Men” i-a creat pe mutanti in asa fel incat acestia sa nu aiba povesti individuale iar explicatia sa fie simpla: “Asa s-au nascut”.

Cinci lucruri pe care trebuie sa le stii inainte sa vezi X-Men: First class!

Dar cum publicul nu accepta doar atat, Hollywood-ul a inceput, ca in orice film cu super eroi, sa creeze povesti si situatii din cele mai complexe. Iata ce trebuie sa stiti despre "X-Men" inainte de a intra in cinematograf pentru a vedea ultima productie din serie ”X-Men, first class”


1. Charles Xavier este intr-adevar un profesor cam uituc: In primul film” X-Men", profesorul X, interpretat de  Patrick Stewart, pretinde ca l-a intalnit pe Magneto la 17 ani si a construit, impreuna cu el, Cerebro. De asemeni el se arata surprins ca fostul sau prieten detine o casca ce poate bloca atacurile psihice. Cum in „X-Men: First Class” se intampla cateva lucruri care contrazic aceasta versiunea a profesorului chel ( jucat acum de James McAvoy),  ajungem la concluzia fie ca are o memorie slaba, ca este un mare mincinos sau ca traieste intr-o realitate paralela.


2. Inconsistenta si extravaganta: E un lucru stiut ca unii mutanti, precum Wolverine, pur si simplu nu imbatranesc. Dar se pare ca nici unii oameni nu o fac-femeia cu pielea ca diamantul Emma Frost—jucata de  January Jones—apare ca o adolescenta in „X-Men Origins: Wolverine” in timp ce iubita lui  Xavier,  Moira, arata precum  Olivia Williams, 40 de ani mai tarziu in  „X-Men: the Last Stand”. Iar Halle Berry, Storm in film, isi pierde mult prea repede accentul „african”.


3. Angel - un nume prea comun: Pentru spectatorul obisnuit poate fi dificil sa inteleaga de ce Ben Foster  joaca un mutant pe nume Angel in „The Last Stand”,  iar Zoe , fiica lui Lenny Kravitz joaca tot un mutant numit Angel in „First Class”. Iata diferenta: personajul jucat de Foster si-a primit porecla dupa ce a primit aripi in film. Noul Angel este de fapt Angel Salvadore si are aripi de insecta.
 

4. Stan Lee este de negasit: Creatorul eroilor din X-men, Stan Lee nu are un cameo in film.


5. Regizorul stie ce face: Matthew Vaughn a fost initial dat afara de la „The Last Stand”, dar apoi a demonstrat ca poate regiza, si inca bine, cu pelicula „Kick-Ass:. Acum e randul lui sa demonstreze ce poate cu ultimul „X-men”

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies