marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Hugh Jackman, la premiera filmului Mizerabilii in Coreea de Sud: Anne Hathaway merita Oscarul

Hugh Jackman a adus ecranizarea unuia dintre cele mai celebre musicaluri din toate timpurile, Mizerabilii, in Coreea de Sud unde pelicula a avut ieri premiera dupa ce in weekend a avut parte de o proiectie restransa in SUA, in urma careia criticii de film americani au ridicat productia in slavi.

Hugh Jackman, la premiera filmului Mizerabilii in Coreea de Sud: Anne Hathaway merita Oscarul

In regia lui Tom Hooper si cu Anne Hathaway, Hugh Jackman si Russell Crowe in distributie, Mizerabilii nu are cum sa fie ignorat de membrii Academiei Americane de Film,  mai ales ca pentru noua productie s-au compus mai multe cantece, iar Hooper i-a pus pe actori sa cante in fata camerei, fara sa inregistreze cantecele in studio si apoi sa le suprapuna pe jocul actorilor.


In Coreea de Sud, Hugh Jackman a dezvaluit ca a fost ajutat de Russell Crowe, colegul din Mizerabilii, sa obtina rolul care l-a consacrat pe plan mondial.


"Regizorul Bryan Singer l-a rugat pe Rusty (n.r. Russell Crowe) sa joace rolul lui Wolverine si acesta raspuns <<Nu, prietene, tocmai am facut Gladiatorul. Nu e pentru mine, insa ar trebui sa-l verifici pe actorul asta...>>", a declarat Hugh Jackman, mentionand ca Russell l-a nominalizat pe el.


Producatorii l-au ascultat pe Crowe si l-au ales pe Hugh Jackman care a ajucat in trilogia X-Men si in spinoff-ul X-Men Origins: Wolverine. Cei doi actori australieni Russell Crowe si Hugh Jackaman sunt acum colegi in Mizerabilii. Cei doi sunt foarte buni prieteni si in viata reala.

 


"Este un baiat de treaba. Imi place sa-l vad muncind. Toata lumea spune ca este un actor minunat. Este o placere sa lucrezi alaturi de el. Am invatat foarte multe de la Rusty" a declarat Hugh Jackman.

Actorul in varsta de 44 de ani a avut doar cuvinte de lauda si pentru colega sa din Mizerabilii - Anne Hathaway. Starul care il interpreteaza pe ocnasul Jean Valjean a povestit pentru revista Vogue ca si-a dat seama din clipa in care repetau pentru Mizerabilii, cu scenariile in mana, ca Anne Hathaway va avea o interpretare de Oscar:

"Dupa prima zi de repetitii, i-am spus lui Tom (n.r. Hooper) <<Poti sa dai acum drumul la camera, sa elimini digital scenariul din mainile ei si tot va castiga Oscarul>>" a declarat acesta.

 

 

Les Miserables/Mizerabilii se va lansa si in Romania, incepand cu 13 ianuarie 2013.


 


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies