marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Mizerabilii: filmul a fost ovationat minute in sir dupa prima vizionare. Ce reactii a provocat musicalul cu Anne Hathaway, Hugh Jackman si Russell Crowe

Noul film al regizorului Tom Hooper a fost vizionat aseara pentru prima data de un public restrans in cadrul unei proiectii in New York. Pelicula cu Anne Hathaway, Hugh Jackman, Russell Crowe, Amanda Seyfried si alte nume celebre a fost ovationata minute in sir la final, scrie Hollywood Reporter.

Mizerabilii: filmul a fost ovationat minute in sir dupa prima vizionare. Ce reactii a provocat musicalul cu Anne Hathaway, Hugh Jackman si Russell Crowe

Dupa un deceniu cu incercari ratate de a aduce un nou musical in fruntea Oscarurilor cum a facut-o Chicago in 2002 cu The Phantom of the Opera (2004), The Producers (2005), Rent (2005), Dreamgirls (2006), Hairspray (2007), Mamma Mia! (2008), Nine (2009), in 2012 avem parte un musical ca la carte.


Un grup de ziaristi si critici de film a putut vedea vineri seara pentru prima data Mizerabilii, insa nu poate face inca recenzii despre filmul care va ajunge la cinema in SUA, in luna decembrie. Cu toate acestea, li s-a permis sa posteze mesaje pe Twitter in care sa-si exprime o scurta reactie la adresa filmului. Cum era de asteptat drama muzicala are mari sanse sa se impuna la toate capitolele majore la Oscarurile din 2013. Nominalizarile vor fi anuntate pe 10 ianuarie.


Tom Hooper un regizor de care nimeni nu auzise pana acum 3 ani promite  un musical de exceptie in care toate piesele au fost interpretate live in timpul filmarilor si nu inregistrate in studiou, o premiera in lumea acestui gen de filme. Acesta ar putea ajunge in 2013, al 19-lea regizor din istorie premiat cu 2 Oscaruri pentru regie. Se pare insa ca au fost si voci care l-au contestat pe Russell Crowe a carui voce nu a impresionat, actorul avand cele mai putine cantece.


Pana atunci iata cateva reactii de pe Twitter ale ziaristilor americani:

 

  • "Hathaway va castiga. Doamne, am plans. Filmul este un triumf" a scris Kristopher Tapley.

 

  • "Aplauze la scena deschisa pentru Mizerabilii. Nominalizare la Oscar si castigator al Globului de Aur. Hugh Jackman are o sansa mare sa le fure Oscarul lui Denzel Washington sau Joaquin Phoenix. Vocea sa este impresionanta.Anne Hathaway cu usurinta va primi nominalizare pentru cea mai buna actrita secundara" a scris Wilson Morales.

 

  • "Publicul a izbucnit in aplauze timp de minute in sir la final" a scris Julie Stone.


 

  • "Mizerabilii este un film absolut incredibil. Un milion de puncte pentru Tom Hooper care ca a facut atat de bine acest film" a scris Samantha Massell.

     

Les Miserables/Mizerabilii se va lansa si in Romania, incepand cu 13 ianuarie 2013.


 


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies