marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Hugh Jackman, oferta de 100 de milioane de $ pentru a-l juca pe Wolverine in alte 4 filme?

Publicatia National Enquirer a aruncat bomba, dupa ce a dezvaluit ca Hugh Jackman ar fi primit o ofera de 100 de milioane de dolari pentru a-l mai juca pe Wolverine de 4 ori.

Hugh Jackman, oferta de 100 de milioane de $ pentru a-l juca pe Wolverine in alte 4 filme?

 

Hugh Jackman a spus de nenumarate ori ca ii datoreaza cariera sa la Hollywood personajului Wolverine, care l-a facut celebru in intreaga lume. 

 

 

Pana acum, australianul a aparut de sapte ori in pielea super eroului Marvel, cea mai recenta aparitie fiind in The Wolverine, care ruleaza acum in cinematografele din intreaga lume. Insa, actorul se gandea ca ar fi interesant sa predea stacheta unui alt star.

 

Dar se pare ca cei de la 20th Century Fox nu sunt pregatiti sa renunte la Jackman.  Conform celor de la Nation Enquirer, Hugh Jackman ar fi primit o oferta de 100 de milioane de dolari pentru a relua rolul Wolverine in alte patru filme.  Ziarul mai scrie ca Jackman nu este foarte incantat de ideea semnarii unui contract pe o durata foarte lunga, dar totusi ia in considerare oferta.

 


 


 

Din pacate, National Enquirer nu este o sursa de informatii prea serioasa, insa acest gen de zvonuri au mai aparut si in cazul altor actori si s-au dovedit a fi adevarate. De altfel, cei de la Fox au declarat in trecut ca ar vrea sa continue colaborarea cu Jackman si ca incearca sa-l convinga.  Cei de la Fox se gandesc sa investeasca serios in filmele petrecute in universul X-men, iar Wolverine este cel mai popular personaj din franciza. Iar filmele cu el s-au dovedit a fi profitabile, fiind singurul personaj X-men cu filme de sine statatoare.

Insa, e posibil ca Jackman sa refueze oferta. In ultimii ani, australianul a reusit sa impresioneze cu talentul si in alt gen de productii, de la The Prestige, al lui Christopher Nolan si pana la Les Miserables, al lui Tom Hooper, care i-a adus prima nominalizare la Oscar din cariera. Urmatorul film al starurului este Prisoners, un thriller in care joaca alaturi de Jake Gyllenhaal.

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies