marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Poster pentru The Wolverine: cum s-a inspirat Hugh Jackman de la Clint Eastwood. 5 lucruri pe care trebuie sa le stii despre film

Hugh Jackman pare mai furios ca niciodata in primul poster oficial lansat pentru The Wolverine. Filmul urmeaza sa intre in cinematografele din intreaga lume pe 26 iulie 2013.

Poster pentru The Wolverine: cum s-a inspirat Hugh Jackman de la Clint Eastwood. 5 lucruri pe care trebuie sa le stii despre film

Cei de la Entertainment Weekly au avut ocazia sa stea de vorba cu Hugh Jackman si regizorul James Mangold despre noul film The Wolverine si au aflat secretele uneia dintre cele mai asteptate productii din vara lui 2013.


Acestia au oferit detalii inedite despre film, dar si despre personajul central, Logan/Wolverine.


"Cred ca arma lui principala este furia. Daca te uiti la celelalte personaje din universul X-men, ceilalti au puteri mult mai dezvoltate. Insa pe cine vrei sa enervezi cel mai putin? Pe Wolverine" a spus Hugh Jackman pentru Entertainment Weekly.


Iata 5 lucruri pe care trebuie sa le stii despre The Wolverine.


1. Wolverine nu este un sequel X-men obisnuit

Actiunea filmului nu se va concentra foarte mult pe evenimentele petrecute in filmul anterior, X-men Origins: Wolverine, ci va avea o mare legatura cu ce s-a petrecut in al treilea film din serie, X-men: The Last Stand.
 


"Filmul il va infatisa pe Logan intr-un moment in care mutantii X-men au disparut. Jean Gray nu mai este si multe dintre legaturile ei cu lumea mutantilor dispar. Am vrut sa plasez povestea intr-un moment de la care sa putem crea un univers de sine statator. Nu vrem sa  oferim raspunsuri sau sa facem referire la filmele anterioare foarte mult" a spus regizorul James Mangold. "Cred ca ajunge cu intrebari de genul <<de unde vin, ce s-a intamplat cu trecutul meu si cine sunt>>. Am exploatat suficient acest subiect" a adaugat Jackman.


2. Logan, inspirat de Clint Eastwood

Pentru personajul Logan din The Wolverine, creatorii filmului au avut un model neobisnuit: legendarul Clint Eastwood si westernul sau The Outlaw Josey Wales. "In acel film, Clint Eastwood este martor la uciderea sotiei si copiilor sai in primele 3 minute din film. Apoi, acesta porneste intr-o calatorie bazata pe durere si furie, nu atat pe deziluzie si depresie. Si cred ca asta au in comun cele doua personaje" a spus James Mangold.


3. Wolverine nu este invincibil

Wolverine este cunoscut pentru capacitatea sa de a-si vindeca propriile rani, iar creatorii filmului au inteles provocarea unui film  in care eroul lor nu poate muri. "In acest film, lucurile vor sta putin altfel. Hai sa spunem ca eroul nostru isi descopera propria kriptonita." a spus Jackman cu umor, facand referire la marele rival, DC Comics si celebra piatra care il slabeste de puteri pe Superman.


 


4. Hugh Jackman a apelat la Dwayne Johnson pentru atrenamentele fizice

Hugh Jackman a mai spus si cu alte ocazii ca a apelat la sfaturile lui Dwayne "The Rock" Johnson pentru antrenamentele fizice. Insa, actorul a spus ca nu a vrut doar sa puna pachetele de muschi pe el, ci sa capete o silueta impunatoare. "Nu am vrut doar sa mi se vada muschii, am vrut sa vad venele, sa inspir teama. Am vrut sa ii ofer o aliura animalica, sa scot bestia din el si sa arat infricosator."

5. Regizorul Mangold a vrut sa creeze o poveste realista

"Impreuna cu echipa, ne-am straduit sa ii oferim lui Wolverine o povestea realista si credibila, fara sa ne axam pe puterile speciale ale lui Wolverine. El se pricepe in lupta si de aceea vor fi scene de actiune foarte solicitante, in care trebuia sa fie fizic pregatit mai mult ca niciodata."

 

 

Inspirat de celebrele benzi desenate, filmul The Wolverine il aduce pe Logan (Hugh Jackman), eternul luptator singuratic pe taramurile din Japonia. Aici, Logan se va antrena cu un razboinic samurai si va avea de confruntat un inamic misterios din trecut, intr-o lupta grandioasa care il va schimba pentru totdeauna. Filmul The Wolverine este inspirat din numarul din 1982 din benzile desenate create de Frank Miller si Chris Claremont, in care Wolverine calatoreste in Japonia, unde are de invins un inamic dur si gaseste dragostea in bratele fiicei unui criminal periculos.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies