marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Hugh Jackman risca sa renunte la rolul lui Wolverine din 2014: ce salariu primeste actorul pentru noul film din serie

Filmele The Wolverine ce se va lansa in aceasta vara si X-Men: Days of Future Past care va avea premiera in 2014 ar putea fi ultimele doua pelicule in care Hugh Jackman il mai joaca pe celebrul super erou mutant  - Wolverine.

Hugh Jackman risca sa renunte la rolul lui Wolverine din 2014: ce salariu primeste actorul pentru noul film din serie


Actorul in varsta de 44 de ani, a declarat intr-un interviu acordat revistei The Hollywood Reporter ca dupa aparitiile din The Wolverine si X-Men: Days of Future Past, contractul sau cu 20th Century Fox legat aparitia in acest rol va fi incheiat.

Pe pagina de Facebook a filmului The Wolverine a aparut astazi o noua imagine din super productia cu buget de 100 de milioane de $. Jackman este nominalizat la Oscar in acest an pentru rolul lui Jean Valjean din Les Miserables.



Hugh Jackman a dezvaluit ca avea avea un rol important si in X-Men: Days of Future Past, insa nu a oferit mai multe detalii.  Prima aparitie in rolul lui Wolverine a lui Jackman a avut loc in 2000, cand Bryan Singer l-a distribuit in X-Men, in locul lui Dougray Scott. De atunci actorul a jucat in 6 filme rolul lui Wolverine.



The Wolverine
(2013) regizat de James Mangold este al doilea film pentru Jackman care urmareste separat povestea lui John Logan. Pentru acest film presa americana a scris ca actorul va primi un salariu de 20 de milioane de $.

 

Noua poveste a lui Wolverine il aduce pe Logan (Hugh Jackman) in Japonia si se invarte in jurul unei relatii complicate intre acesta si Yukio (Rila Fukushima) - o femeie ninja care lucreaza pentru un sef al unui clan mafiot Shingen (Hiroyuki Sanada). Acesta este nimeni altul decat tatal celeilalte iubite a lui Wolverine - Mariko (Tao Okamoto). In actiune intra si Viper (cel mai probabil jucata de Svetlana Khodchenkova) o alta femeie (personaj negativ) ce are o relatie complicata de iubire-ura cu Wolverine. Aceasta poveste a fost adaptata dupa benzile desenate din 1982 scrise de Chris Claremont si Frank Miller.

 

 The Wolverine va avea premiera pe 26 iulie 2013.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies