marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Hugh Jackman va juca intr-un film controversat, in regia lui Lee Daniels, despre asasinarea lui Martin Luther King

Regizorul Lee Daniels (Precious) si Hugh Jackman vor lucra impreuna la o drama istorica ce va oferi o perspectiva mai putin conventionala asupra mortii lui Martin Luther King Jr.

Hugh Jackman va juca intr-un film controversat, in regia lui Lee Daniels, despre asasinarea lui Martin Luther King

Cei doi isi doreau de mult timp sa lucreze la un film despre drepturile civile americane iar acum au ocazia sa o faca, a notat L A Times.

Filmul "Orders to Kill" se va centra pe un controversat avocat si activist - William Pepper,  interpretat de Hugh Jackman. Acesta a sustinut mereu ca James Earl Ray, barbatul condamnat pentru asasinarea lui Martin Luther King nu a fost cel care l-a impuscat.


Pelicula se va invarti in jurul campaniei lui William Pepper( Jackman) de a-si sustine teoria potrivit careia alte interese au fost in spatele asasinatului lui Martin Luther King, inclusiv ale guvernuuil american. Filmul se bazeaza pe cartea biografica a lui William Pepper care a sustinut mereu ca in asasinatul din Memphis 1968 a fost implicat guvernul american din cauza opozitiei lui  Martin Luther King fata de Razboiul din Vietnam.


Filmul este produs si finantat de Millennium Films in timp ce Hanna Weg este cea care semneaza scenariul. Pansa sa inceapa filmarile la acest proiect Hugh Jackman are de terminat productia la The Wolverine, un film ce se va lansa in 2013,.

In aceasta iarna, Hugh Jackman se pregateste sa-i cucereasca pe cinfili cu Mizerabilii, un musical cu buget impresionant si cu o distributie pe masura: Anne Hathaway (Fantine); Amanda Seyfried (Cosette); Hugh Jackman (Jean Valjean); Russell Crowe (Inspector Javert); Sacha Baron Cohen (Monsieur Thénardier) si Helena Bonham Carter (Madame Thénardier). Filmul regizat de Tom Hooper (The King's Speech)  este vazut ca un favorit la Oscarurile din 2013.
 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies