marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Hugh Jackman: Wolverine va fi un monstru. Cum arata personajele noului film

La sfarsitul acestei luni, fanii lui Hugh Jackman vor avea ocazia sa-l vada mai furios ca niciodata in Wolverine. Actorul a oferit mai multe detalii despre film si ii anunta pe fani ca Wolverine va fi un monstru, mai mult ca niciodata

Hugh Jackman: Wolverine va fi un monstru. Cum arata personajele noului film


Hugh Jackman
l-a descris ca pe un "monstru" pe Wolverine in acest nou capitol. "Il veti vedea pe Wolverine mult mai vulnerabil, expus la risc. Va semana mai mult ca niciodata cu un monstru" a spus Jackman pentru The Wrap.


Evenimentele din Wolverine au loc dupa cele petrecute in X-men: Last Stand si il aduc pe super erou in Japonia. Acolo, Logan va intalni un om de afaceri, pe care l-a salvat cu multi ani in  urma si care ii ofera mortalitatea. Wolverine va fi nevoit sa isi controleze instinctele si forta in timp ce se lupta cu o armata intreaga de asasini, luptatori ninja si mutanti, inclusvi un razboinic gigant, Silver Samurai. Filmul va arata ca si fara puterile regeneratoare, Wolverine ramane o bestie periculoasa, capabil sa isi anihileze inamicii.


 


"Ce fel de monstru esti tu?" il intreaba un dusman intr-o scena de batalie. "The Wolverine" este raspunul lui Jackman. Regizorul James Mangold l-a descris pe Wolverine ca un samurai fara maestru, un ronin. "Ronin este denumirea pentru samurai fara cauza, iar Logan este cel care si-a pierdu

 

Will Yun Lee il va juca pe Silver Samurai, iar lupta dintre cei doi se anunta a fi extrem de spectaculoasa.The Wolverine se a anunta a fi cel mai mare film cu Logan. Hugh Jackman ajunge ca un adevarat samurai. Chinuit de dorinta de a putea muri si dornic sa isi gaseasca mortalitatea, Logan fuge de propriile superputeri, insa nu pentru mult timp. Acesta ajunge in Tokio, unde incearca sa gaseasca un nou sens, insa se va antrena alaturi de samurai. Chiar regizorul filmului, James Mangold,  l-a descris pe Wolverine in acest film ca un samurai care nu are maestru.t speranta. Este o situatie periculoasa pentru cineva atat de puternic ca Wolverine.

 

 

 

 


Noua poveste a lui Wolverine il aduce pe Logan (Hugh Jackman) in Japonia si se invarte in jurul unei relatii complicate intre acesta si Yukio (Rila Fukushima) - o femeie ninja care lucreaza pentru un sef al unui clan mafiot Shingen (Hiroyuki Sanada). Acesta este nimeni altul decat tatal celeilalte iubite a lui Wolverine - Mariko (Tao Okamoto). In actiune intra si Viper (Svetlana Khodchenkova) o alta femeie (personaj negativ) ce are o relatie complicata de iubire-ura cu Wolverine. Aceasta poveste a fost adaptata dupa benzile desenate din 1982 scrise de Chris Claremont si Frank Miller.

The Wolverine se va lansa in Romania pe 26 iulie 2013.

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies