marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Primele imagini cu eroinele din The Wolverine: cum arata Viper, femeia care il poate distruge pe Hugh Jackman

The Wolverine promite sa fie cel mai mare film cu celebrul personaj din seria X-men. Cei de la Entertainment Weekly au lansat noi imagini din film si fanii pot sa vada pentru prima data cum arata Viper, una dintre eroinele negative.

Primele imagini cu eroinele din The Wolverine: cum arata Viper, femeia care il poate distruge pe Hugh Jackman

Noua poveste a lui Wolverine il aduce pe Logan (Hugh Jackman) in Japonia si se invarte in jurul unei relatii complicate intre acesta si Yukio (Rila Fukushima) - o femeie ninja care lucreaza pentru un sef al unui clan mafiot Shingen (Hiroyuki Sanada). Acesta este nimeni altul decat tatal celeilalte iubite a lui Wolverine - Mariko (Tao Okamoto). In actiune intra si Viper (Svetlana Khodchenkova) o alta femeie (personaj negativ) ce are o relatie complicata de iubire-ura cu Wolverine. Aceasta poveste a fost adaptata dupa benzile desenate din 1982 scrise de Chris Claremont si Frank Miller.

Pentru prima data, fanii au ocazia sa vada imagini cu Mariko si Viper, alaturi de Logan. "In momentul in care debuteaza filmul, exista un razboi sangeros intre fortele de politie si Yakuza, au existat multe rapiri si cereri de rascumparare. Asa ca Mariko este in pericol" a spus regizorul James Mangold despre personajele cheie din film. 

 

 

Un alt personaj interesant si misterios este Viper, o eroina negativa care apare si in benzile desenate. Ea va ajuta un alt dusman de-al lui Wolverine in film.  "Asa cum da de inteles si numele ei, este foarte vicleana. Ii place sa se joace cu toxinele, e imuna la toxine. Dar e formidabila" a precizat regizorul. "Viper il vede pe Logan cum vede un vanator un leu un fata lui. Exista o admiratie si o dorinta de a distruge, a cuceri si a detine tot ce poti".

 

In Japonia, Wolverine o va intalni pe Yukio (Rila Fukushima). "Este o relatie unica, ea este periculoasa si letala" a mai spus regizorul James Mangold.


Moartea sau incapacitatea lui Wolverine de a muri este o tema care domina intreg filmul. "Isi da seama ca toti cei dragi din jurul lui mor, iar viata lui e doar plina de durere. Asa ca e mai bine pentru el sa fuga. Nu poate sa moara. Vrea doar sa fuga departe de tot" a spus Hugh Jackman despre personajul sau.

 


Wolverine isi va arata ghearale in timpul unei inmormantari, intrerupta de un atac al celor de la Yakuza. "Acea scena va fi diferita ca intensitate de tot ce ati vazut, este o scena de lupta fizica deosebita" mai spune regizorul. Yuko nu este doar o fata rea, care poate avea singura grija de ea, ci are si un stil original. "Cred ca este sexy si desprinsa din lumea anime. Este un personaj foarte tare".

 

 

The Wolverine regizat de James Mangold este al doilea film pentru Jackman care urmareste separat povestea lui John Logan. Pentru acest film presa americana a scris ca actorul va primi un salariu de 20 de milioane de $.

 

 The Wolverine va avea premiera pe 26 iulie 2013.


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies