marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Hugh Laurie a ajuns de nerecunoscut: cum arata Dr.House la un an dupa incheierea celebrului serial

Hugh Laurie a cunoscut succesul o data cu rolul din premiatul serial House MD, dar britanicul mai are o pasiune pe langa actorie – muzica. In timp ce  se pregateste de lansarea noului lui album, el a decis sa se mute inapoi in Londra cu familia lui. Laurie a fost surprins de paparazzi intr-o ipostaza in care este greu de recunoscut.

Hugh Laurie a ajuns de nerecunoscut: cum arata Dr.House la un an dupa incheierea celebrului serial

Galerie foto: 15 imagini cu inegalabilul Dr. House!

 


Hugh Laurie a facut istorie cu rolul din serialul House MD, primind 700.000 dolari per episod. In rolul lui Gregory House, el a captivat audientele timp de 8 ani si a demonstrat ca actorii britanici pot acapara oricand Hollywood-ul. De cand s-au terminat filmarile insa, el a decis sa isi reia cariera de cantaret, lansand cel de-al doilea album jazz din cariera sa.

Cu mai putin de o luna pana la lansare, Laurie a fost surprins pe strazile Londrei in timp ce se intorcea de la sala. Se pare ca actorul vrea sa ramana in forma pentru viitoarele proiecte. Laurie va juca alaturi de Goerge Clooney in filmul science fiction Tomorrowland, unde va avea rolul antagonistului. In pozele facute de paparazzi, Laurie este greu de recunoscut fara barba din Dr.House,  varsta incepand sa isi puna amprenta. Cu cateva kilograme in plus, icearcanele de sub ochi sunt mai accentuate, Hugh Laurie a lasat de tot in urma imaginea din celebrul serial Dr. House.

 

Actorul in varsta de 53 de ani a fost nominalizat la 6 premii Emmy si a castigat 2 Globuri de Aur pentru rolul din House. Alte filme in care il veti putea recunoaste sunt 101 Dalmatians (1996) si Stuart Little (1999). El mai este cunoscut si pentru numaurl de comedie pe care il are cu Stephen Fry, care i-a marcat cariera in Marea Britanie. El a fost de asemenea ales barbatul anului de catre publicatia GQ, in anul 2011.

 

Cele mai tari replici ale lui Dr. House

Laurie nu pare sa vrea sa se mai implice in multe proiecte cinematografice in perioada urmatorea, preferand sa se concentreze pe muzica. Primul lui album, Let Them Talk, lansat in anul 2011 si a fost considerat un succes. Printre artistii cu care a colaborat in realizarea lui se numara Tom Jones, Irma Thomas si Dr. John. In afara de Tomorrowland, care va avea premiera in 2014, Laurie nu pare sa mai aiba vreun proiect cinematografic programat pentru urmatorii doi ani. Insa fanii lui spera ca vor mai avea ocazia sa il admire, atat pe marele, cat si pe micul ecran.

 

 

Sursa foto: Daily Mail

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies