marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Hugh Laurie: Dr House va juca alaturi de George Clooney in Tomorrowland

Hugh Laurie s-a inteles cu Disney pentru a juca rolul negativ din filmul Tomorrowland alaturi de George Clooney.

Hugh Laurie: Dr House va juca alaturi de George Clooney in Tomorrowland

 

Hollywood-ul il doreste pe Hugh Laurie in filme: actorul britanic, ajuns cunoscut in America pentru rolul din serialul House M.D. nu a mai avut proiecte importante dupa terminarea serialului in 2012. Vara trecuta actorul a fost dorit pentru rolul negativ din noul film RoboCop, insa pana la urma rolul a ajuns la Michael Keaton.


Acum regizorul Brad Bird (Mission: Impossible – Ghost Protocol) il doreste pe Hugh Laurie in proiectul sau tinut in mare mister si numit Tomorrowland, scrie Hollywood Reporter. Filmul care se va lansa pe 19 decembrie 2014 este scris de catre Damon Lindelof (Lost, Prometheus). Tomorrowland in care George Clooney este star va spune povestea unei intalniri de gradul III cu creaturi nepamantene si va aduce in fata soi de conspiratie guvernamentala despre existenta extraterestrilor.

 

Hugh Laurie se afla in negocieri si cu postul TV NBC si pentru un serial de aventuri cu pirati, numit Crossbones. Doctor House s-a incheiat anul trecut dupa 8 sezoane. House M.D. sau Dr. House a devenit un adevarat fenomen mondial in ultimii ani. Serialul a fost desemnat cel mai popular program difuzat de un post de televiziune, deoarece a reusit sa atraga in fata micilor ecrane 81,8 milioane de telespectatori din 66 de tari, depasind performanta reusita de serialul "CSI: Miami", care se bucura de o audienta de 73,8 milioane de telespectatori.

Un serial de mare success, posesor al unui numar impresionant de fani, "Dr. House" a atras cu o abordare cu totul si cu totul noua a dramei medicale. House rezolva mistere ca un Sherlock Holmes modern in care bolile sunt personajele negative iar eroul este un medic extrem de necuviincios si de controversat, care n-are incredere in nimeni... mai ales in pacientii sai.



Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies