marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Hugo Weaving vrea sa renunte la Red Skull si Megatron: actorul nu se mai intoarce in Captain America 2. De ce regreta rolul din Transformers

Hugo Weaving a anuntat ca nu intentioneaza sa revina in rolul lui Red Skull, in urmatoarele filme cu Captain America.

Hugo Weaving vrea sa renunte la Red Skull si Megatron: actorul nu se mai intoarce in Captain America 2. De ce regreta rolul din Transformers

Producatorii filmului ar fi vrut sa il aduca inapoi in poveste pe Red Skull, insa Hugo Weaving a declarat nu vrea sa mai revina si nici nu stia ca se vor mai face alte filme.
 

"Cand am semnat contractul nu stiam ca va fi Captain America 2 sau 3. Nu cred ca Red Skull mai are vreun rol in poveste. Plus ca nu este ceva ce as vrea sa mai fac inca o data. M-am distrat la acest film. Am semnat pentu o serie de filme la care conform contractului, daca m-ar forta, as fi obligat sa ma intorc. Dar nu cred ca vor sa forteze pe cineva sa faca ceva impotriva vointei lor" a spus actorul pentru Collider.com


Actorul din Matrix nu pare sa fi fost foarte incantat de primul film Captain America: "A fost bine ca am incercat si un astfel de film. Dar as vrea sa fac alt gen de filme, care sa rezoneze mai mult cu personalitatea mea. Captain America nu este un film care sa ma incante."

 

Captain America: The Winter Solider urmeaza sa fie lansat in 2014 si ii va avea in distributie pe Chris Evans, Scarlett Johansson, Cobie Smulders, Sebastian Stan si Samuel L. Jackson.


Hugo Weaving isi va relua rolul Elrond din seria Lord of The Rings in trilogia The Hobbit. Actorul de 52 de ani a marturisit ca nu stia atunci cand a semnat contractul ca The Hobbit va deveni o trilogie.


"Am aflat ca The Hobbit va fi o trilogie de curand, cand a aflat toata lumea, de altfel. La inceput nici nu stiam daca Peter Jackson va regiza sau daca va fi un singur film. Inca nu au filmat scena fabuloasa de lupta, care ar fi trebuit sa fie la finalul celui de-al doilea film. Apoi, mi-au spus ca vor fi trei filme, pentru ca au niste materiale extroardinare. Sincer, ma bucur ca au luat aceasta decizie."

 


Hugo a dezvaluit ca inca nu a primit  o oferta din partea lui Michael Bay pentru a-si imprumuta vocea in noul film Transformers, pentru personajul Megatron. "Intr-un fel regret acest rol. De obicei nu fac nimic lipsit de sens. Dar am ajuns sa fiu vocea unui erou negativ popular. Nu am citit scenariul, doar am inregistrat replicile. Suna extrem de patetic. Nu am mai facut nimic de genul asta in viata mea.  Asa ca nu stiu daca se va ma intampla pe viitor."

 

Intr-o declaratie mai veche facuta in 2010, Weaving a spus ca nu a vazut niciodata Transformers:


"Michael Bay tine legatura cu mine prin telefon. Nu l-am cunoscut in persoana. Desi mi-am imprumutat vocea si pentru al doilea film, nu l-am vazut nici pe primul. Nu stiu bine cine sunt personajele, ce se intample cu ele. Stiu ca oamenii isi imagineaza ca lucrez enorm la acest personaj, dar eu doar imi imprumut vocea, stiu foarte putin despre el."


Hugo a jucat in 3 dintre cele mai iubite si de succes francize din ultimul deceniu:  Matrix cu incasari globale de 1,6 miliarde $, Transformers cu incasari totale de 2.7 miliarde $ si Lord of The Rings cu 2.9 miliarde $.

 

 

 

Actorul s-a reunit cu fratii Wachowski anul acesta pentru o noua productie ambitioasa, Cloud Atlas. Celebrul si mult premiatul roman science fiction Cloud Atlas al lui David Mitchell este transformat in film de regizorul german Tom Tykwer si fratii Wachowski, deveniti celebri cu trilogia Matrix. Filmul care a fost turnat in Germania ( de unde primeste si finantare), Spania si Scotia va fi lansat in cinematografe in Romania pe 23 noimebrie 2012 si are un buget de 150 de milioane de dolari.

 

Cloud Atlas este centrat pe 6 istorii interconectate, plasate in diferite perioade si tari, din secolul 19 pana intr-un viitor indepartat, post-apocaliptic. Scenariul complex si incitant urmareste o varietate de personaje care se invart in sase universuri diferite, la intervale de timp diferite, fiecare actor interpretand mai multe roluri in aceste povesti, ceea ce constituie o provocare pentru protagonisti.


 

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies