marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

I-a salvat cariera acum 13 ani, iar acum isi doreste sa-i intoarca favorul. Robert Downey Jr. vrea sa-l ajute pe Mel Gibson sa revina in atentia celor de la Hollywood 

Dupa o perioada in care a intrat intr-un con de umbra, Mel Gibson ar putea reveni in atentia publicului cu un proiect la care putini s-ar fi gandit.

I-a salvat cariera acum 13 ani, iar acum isi doreste sa-i intoarca favorul. Robert Downey Jr. vrea sa-l ajute pe Mel Gibson sa revina in atentia celor de la Hollywood

Potrivit presei din Statele Unite, Robert Downey Jr. si-a exprimat dorinta ca Mel Gibson, dar si Jodie Foster sa joace alaturi de el in urmatoarele doua filme ale seriei The Avengers.

 

Cei de la dailymail.co.uk sustin ca Downey Jr. vrea sa-si foloseasca influenta pe care a capatat-o in ultimii ani pentru a ajuta doi buni prieteni, adica pe Jodie Foster si pe Mel Gibson.

 

"Vrea sa-i aduca pe Mel si Jodie in universul Marvel, de preferat intr-unul dintre filmele francizei Avengers", a declarat o sursa. "Este visul lui Robert sa ii ajute sa atinga succesul din box-office pe care el l-a avut in anii trecuti", a mai afirmat aceeasi sursa.



 

Potrivit RadarOnline, Robert Downey Jr. si-a exprimat dorinta ca Mel Gibson sa joace in Iron Man 3, dar ideea nu a fost acceptata la momentul respectiv.

 

Baiatul de aur al Hollywood-ului, asa cum era numit Mel Gibson, si-a pierdut stralucirea in ultimii ani din cauza vietii sale personale, a incidentelor alimentate de consumul excesiv de alcool in care a fost implicat, precum si a unor remarci jignitoare facute la adresa mai multor grupuri etnice.



 

In anii 1990, Mel Gibson a fost unul dintre cei mai populari si mai bine platiti actori din lume. El a castigat doua premii Oscar in 1995, cu filmul Braveheart. In aceasta perioada, Mel Gibson filmeaza pentru The Expendables 3, alaturi de Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Antonio Banderas, Wesley Snipes si Harrison Ford.

 

In urma cu doi ani, in cadrul galei Annual American Cinematheque Award, Robert Downey Jr. le-a cerut starurilor de la Hollywood sa-l ierte pe Mel Gibson pentru comportamentul sau, povestindu-le tuturor drama  sa din urma cu 10 ani cand nimeni nu voia sa-l angajeze din cauza dependentei sale.



 

"Cand nu puteam sa scap de bautura si droguri, Mel Gibson mi-a spus ca nu-mi pierd speranta si sa nu renunt. El mi-a dat un rol atunci cand nimeni nu voia sa ma angajeze in urma cu 10 ani. El m-a ajutat sa-mi castig existenta si mi-a spus ca trebuie sa accept si raul din viata mea pentru a ajunge un om mai bun. Am facut asta si am reusit sa pun capat acelei perioade din viata mea. Mi-a cerut doar ca si eu sa ajut pe cineva la un moment dat. Asa ca daca nu sunteti lipsiti de greseli va rog sa va alaturati mie si sa-l iertati pe Mel Gibson, sa-i oferiti aceeasi sansa pe care mi-ati dat-o mie" a declarat Robert Downey jr. 


 

Regizorul si scenograful Joss Whedon a dezvaluit faptul ca deja lucreaza la scenariul pentru The Avengers 2 ale carui filmari sunt planuite pentru a incepe in martie 2014, data lansarii fiind programata pentru 1 mai 2015.

 

Despre The Avengers 3 inca nu au fost oferite informatii concrete, cei de la Marvel Studios inaintand doua date: 6 mai 2016 si 5 mai 2017.

 

Lansata in 2012, The Avengers/Razbunatorii 3D, pelicula in care Iron Man, Hulk, Captain America, Thor, Hawkeye si Black Widow formeaza “echipa de soc”, dupa ce sunt convinsi de Nick Fury (Samuel L. Jackson) sa isi uneasca fortele in lupta cu periculosul si puternicul lor dusman Loki a facut incasari mondiale de 1.5 miliarde de $, devenind al treilea cel mai profitabil film din istorie.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies