marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Mel Gibson s-a facut numai muschi la 57 de ani: actorul sustine ca nu a folosit steroizi pentru rolul din The Expendables 3

Cele mai recente imagini din The Expendables 3 care il au in prim plan pe Mel Gibson au starnit o serie de controverse in randul fanilor.

Mel Gibson s-a facut numai muschi la 57 de ani: actorul sustine ca nu a folosit steroizi pentru rolul din The Expendables 3


In urma cu aproape o luna, faimosul actor a impresionat pe toata lumea cu fizicul sau plin de muschi. Dupa aparitia fotografiilor in presa, nu putini au fost cei care l-au banuit pe Mel Gibson ca ar fi apelat la steroizi pentru a ajunge la aceasta forma fizica.


In aceste conditii, actorul de 57 de ani a tinut sa nege aceste speculatii, marturisind ca totul are legatura doar cu numeroasele ore pe care le-a petrecut la sala.


"Am muncit din greu. Ati vazut ce efecte au aceste prostii (n. steroizii) asupra corpului? Uitati de ele, este mult prea infricosator. Unii oameni spun ca este de neconceput sa poti ajunge la un asemenea fizic", a declarat Mel Gibson pentru USA Today si a explicat si ce program a urmat pentru a ajunge la aceste rezultate.


"Niciodata nu am muncit atat de mult ca acum. Am mers la sala de trei ori pe saptamana, unde am stat cate trei ore de fiecare data. Experienta asta m-a ajutat. Ma simt mult mai bine", a declarat actorul.
 

 


Acum o luna de zile, Mel Gibson a fost surprins cand iesea de la o sala de gimnastica din Los Angeles, Mel Gibson si-a prezentat fizicul plin de muschi cu care isi doreste sa impresioneze in filmul care aduna la un loc cei mai cunoscuti actori de actiune.


Imbracat intr-un tricou alb, fara maneci, Gibson a fost imposibil de ignorat, tinand cont ca bicepsi si muschii pectorali erau mai mult decat impresionanti.


Filmarile pentru cea de-a treia parte a francizei au inceput deja, Sylvester Stallone fiind surprins in Sofia, acolo unde vor ajunge si ceilalti actori din distributie, printre care Jason Statham, Jet Li, Harrison Ford, Kellan Lutz, Wesley Snipes si Antonio Banderas. Primele doua filme din franciza "The Expendables", lansate in 2010 si in 2012, au avut incasari cumulate de 575 milioane de dolari pe plan international.


Filmul "The Expendables 3" va fi lansat pe marile ecrane pe 15 august 2014.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies