marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

I, Frankenstein: Primul trailer pentru care Aaron Eckhart se transforma intr-un monstru plin de muschi. Cum arata Frankenstein in varianta moderna

Cu trei luni inainte de lansare, a fost oferit publicitatii primul trailer oficial al filmului I, Frankenstein.

I, Frankenstein: Primul trailer pentru care Aaron Eckhart se transforma intr-un monstru plin de muschi. Cum arata Frankenstein in varianta moderna

 

Pentru rolul din productia regizata de Stuart Beattie, Aaron Eckhart, cunoscut pentru rolul lui Harvey Dent din The Dark Knight, a suferit o transformare spectaculoasa pentru interpretarea lui Adam Frankenstein, corpul sau fiind acum plin de muschi.

 

Trailerul dezvaluie un monstru cum nu a mai existat pana acum in industria cinematografica, plin de muschi, ingrijit, agil si foarte atent la imaginea sa, fapt care este destul de neobisnuit pentru o creatura care se vrea sa aiba 200 de ani.


In plus, Adam Frankenstein apare si in momentul in care rosteste cuvintele: "I, Frankenstein. Sunt ca nimeni altul!", replica care intra in contradictie cu ceea ce spune spre finalul trailer-ului: "o armata de monstrii ca mine".

 

Plasat intr-un viitor distopic, unde balauri infricosatori si demoni se lupta pentru a detine puterea, filmul il aduce in prim plan pe Victor Frankenstein si a sa creatie, Adam (Aaron Eckhart), personajele celebre din romanul lui Mary Shelley. Adam va fi prins la mijloc in razboiul creaturilor intericului, in timp ce acestea incearca sa descopere care este secretul imortalitatii sale.



 

"I,Frankenstein" este scris de scenaristul seriei Underworld si este bazat pe romanul grafic cu acelasi nume al lui  evin Grevioux. Din distributie fac parte aron Eckhart, Bill Nighy, Yvonne Strahovski, Miranda Otto, Jai Courtney, Socratis Otto, Mahesh Jadu, Caitlin Stasey si Aden Young, in rolul lui Victor Frankenstein. Regia ii apartine lui Stuart Beattie.

 

Monstrul interpretat de Aaron Eckhart este diferit de celelalte versiuni cinematografice, cea mai celebra portreitzare fiind a lui Boris Karloff din 1941, care a devenit iconica. In aceasta versiune, Adam, monstrul lui Frankenstein, nu este o fiinta hidoasa si repugnanta, ci din contra, se aseamana mai mult cu un supraom.

 

Filmul se va lansa in SUA pe 24 ianuarie 2014.



Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies