marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ian McKellen isi ia adio de la Gandalf dupa 14 ani: ultima imagine cu actorul in unul dintre cele mai iubite roluri din cinematografie  

Ian McKellen a petrecut 14 ani in pielea lui Gandalf si a redat pe marile ecrane unul dintre cele mai indragite personaje din istorie. Ian McKellen a filmat ultima scena in pielea personajului Gandalf, un rol cheie intre cele doua trilogii Lord of The Rings si The Hobbit.

Ian McKellen isi ia adio de la Gandalf dupa 14 ani: ultima imagine cu actorul in unul dintre cele mai iubite roluri din cinematografie


Regizorul Peter Jackson a postat pe internet o poza cu el alaturi de Gandalf (Ian McKellen) si a scris urmatorul mesaj: "Acum cateva secunde am turnat ultima scena cu Gandalf. Am ajung la finalul unei aventuri incredibile, care a inceput in 1999. Ma simt foarte trist acum".

Fanii au reactionat imediat si in cateva ore, poza a strans peste 155.000 de like-uri, 23.000 de share-uri si peste 5000 de comentarii. Fanii cei mai infocati au venit cu sugestii pentru rolul Gandalf si cum ar putea continua povestea acestuia pe marile ecrane. Jackson a spus ca asa ceva este imposibil si ca seria The Hobbit va aduce pentru ultima data mult iubitele personaje din universul Lord of The Rings pe marile ecrane.

 

 


 

 

Al doilea film din serie, The Hobbit: The Desolation of Smaug se va lansa pe 14 decembrie 2013, urmand ca ultima parte sa fie lansata tot in decembrie, anul urmator, in 2014.


 

Cele trei filme din trilogia "Hobbitul" spun o poveste care se petrece in Pamantul de Mijloc, cu 60 de ani inainte de actiunea din "Stapanul Inelelor", pe care regizorul Peter Jackson si echipa sa de productie au adus-o pe marile ecrane in trilogia blockbuster ce a culminat cu "Stapanul Inelelor: Intoarcerea Regelui", premiat cu 11 Oscaruri, inclusiv pentru cel mai bun lungmetraj, cea mai buna regie si cel mai bun scenariu adaptat.

 

 

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies