marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Il mai stiti pe Kunta Kinte? Serialul "Roots" se intoarce pe micile ecrane, intr-o noua varianta, cu Forest Whitaker, Anna Paquin si Laurence Fishburne

A+E Networks a anuntat noi nume care vor face parte din distributia serialului "Roots" ("Radacini") - o miniserie bazata pe nuvela din 1976 a lui Alex Haley.

Il mai stiti pe Kunta Kinte? Serialul Roots se intoarce pe micile ecrane, intr-o noua varianta, cu Forest Whitaker, Anna Paquin si Laurence Fishburne

Conform Variety, in mini-seria de 8 ore a fost cooptat o noua speranta: Malachi Kirby. El il va juca pe celebrul Kunta Kinte - un razboinic Mandinka, capturat pe taramul sau din Gambia si fortat sa traiasca in sclavie in America.

 

De asemenea, au mai fost adaugati in distributie: Forest Whitaker, Anna Paquin, Jonathan Rhys Meyers si Anika Noni Rose. Ei se alatura lui Laurence Fishburne, care va juca rolul lui Haley.

 

Mario Van Peebles si Bruce Beresford sunt cei care vor regiza acest serial, insa doar episoadele 2 si 4, in timp ce Phillip Noyce si Thomas Carter se vor ocupa de episoadele 1 si 3.

 

De asemenea, castigatorul premiului Oscar, Questlove, va fi producator muzical executiv.

 

"Roots" va fi difuzat pe micile ecrane in 2016 in simulcast pe A&E, Lifetime si History. LeVar Burton, care l-a jucat pe Kunta Kinte in serialul TV din 1977 si Korin D. Huggins sunt co-producatori executivi.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies