marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Imaginea care ar putea dezvalui unul dintre marile secrete: cum apare Michael Fassbender intr-o poza pentru promovarea noului film Alien

Fanii lui Michael Fassbender si a seriei Alien au avut parte de o surpriza, dupa ce producatorii seriei Alien au publicat o imagine de promovare in care actorul apare cantand la pian, intr-un decor complet alb.
Imaginea care ar putea dezvalui unul dintre marile secrete: cum apare Michael Fassbender intr-o poza pentru promovarea noului film Alien

O noua imagine pentru urmatorul film din seria Alien, creata de Ridley Scott, a fost lansata.  In imagine, Michael Fassbender are o aparitie stranie, la pian. Actorul de 39 de ani va juca in urmatorul film doi androizi, dupa ce in Prometheus l-a jucat pe David, unul dintre cele mai apreciate personaje.

Urmatorul film imbina atat lumea dezvoltata in Prometheus in 2012, considerat prequelul seriei Alien, dar va largi universul creat de seria originala Alien.

Presa scrie ca cel din imagine ar putea fi Walter, al doilea android pe care il va juca Fassbender in film. Fanii spera ca in curand, dupa lansarea posterului, sa apara si trailerul. In urma cu cateva saptamani, Fassbender a oferit mai multe detalii:

"Mi s-a permis sa anunt faptul ca voi juca rolul a doi roboti - Walter si David. Ceea ce cred eu ca este remarcabil despre acest lucru este faptul ca Ridley s-a intors la ADN-ul original al Alien-ilor, la elementul sau horror. Insa in acelasi timp are scopul si dimensiunea Prometheus-ului. Ridley a facut-o deja. Este o masinarie. El este o fiinta umana incredibila si este intr-o forma deosebita. Are o imaginatie deosebita si este o figura neobosita."

studiourile au decis sa lanseze mai devreme filmul, asa ca data a fost mutata de pe 4 august pe 19 mai 2017.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies