marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Imaginea celui mai de succes actor de culoare facuta praf. Motivul pentru care Will Smith a  fost comparat cu Anticristul

Will Smith, unul din cei mai populari actori de la Hollywood, care a strans o avere cu roluri din blockbustere ca Independence Day, I Am Legend, I, Robot; Men in Black sau Bad Boys a fost ridiculizat ieri in presa de catre o fosta colega din serialul care l-a facut celebru, "Fresh Prince of Bel Air."
 

Imaginea celui mai de succes actor de culoare facuta praf. Motivul pentru care Will Smith a fost comparat cu Anticristul

Cu 15 ani in urma, Will Smith incerca sa se afirme in industria filmului cu serialul "Fresh Prince of Bel Air". I-a reusit miscarea iar acum este printre cei mai influenti actori de la Hollywood. Numai ca, se pare ca nu toti il agreaza.

Fosta sa colega, Janet Hubert, care a jucat-o pe matusa Viv in serialul fenomen, le-a spus celor de TMZ ca  a avut un motiv intemeiat sa nu apara la reuniunea actorilor din serial: ea il uraste pe Will Smith.

"Nu va fi niciodata o reuniune pentru ca eu nu vreau sa mai am de a face cu nenorocitul de Will Smith" a fost declaratia incendiara a actritei. Mai mult ea a continuat sa il jigneasca pe Smith: "Este egocentrist si inca a ramas imatur. O reintalnire cu toti actorii di Fresh Prince of Bel Air nu va exista cat timp voi trai eu decat daca el isi cere scuze, dar ma indoiesc ca se va intampla asta pentru ca Will Smith nu stie ce inseamna acest cuvant".

Vezi aici trailerul pentru Men in Black 3


Hubert a mai spus ca il considera vinovat pe Will Smith pentru faptul ca a fost data afara din serial in 1993. Conflictul nu este unul nou, actrita a mai facut comentarii rautacioase si in urma cu cativa ani. Atunci, Will Smith a spus intr-un interviu acordat unui post de radio din Atlanta ca era geloasa pe succesul lui: "Ea a zis o data si imi aduc aminte perfect ca ce caut eu, un pusti necunoscut sa am propriul show, iar ea care lucreaza de ani de zile in industrie sa fie data la o parte. Pentru ea, eu voi fi mereu Anticristul."

Insa, la noile declaratii, Will Smith nu a facut nici un comentariu.

 

In 2012, actorul revine in franciza de succes Men In Black, cu al treilea film, in care  va juca alaturi de Tommy Lee Jones.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies