marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Primele imagini din Men in Black 3: cum va arata primul film lansat de Will Smith dupa o pauza de 3 ani si jumatate

Mai sunt doar cateva luni pana la lansarea in cinematografe a celei de-a treia parti din franciza Men in Black (25 mai 2012) iar primele 2 postere ( extrem de misterioase) au inceput deja sa circule pe net.

Primele imagini din Men in Black 3: cum va arata primul film lansat de Will Smith dupa o pauza de 3 ani si jumatate

Will Smith a incheiat filmarile alaturi de Josh Brolin pentru productia Men in Black III care va fi o continuare a variantei din 2002 si a originalului din 1997. Ultimele doua parti ale francizei au strans incasari la nivel mondial de 1 miliard de $.

In noua aventura Agentul J si Agentul K se reunesc pentru o intoarcere in timp. Actorul Josh Brolin va juca rolul variantei mai tinere a lui "K" - personajul lui Tommy Lee Jones. Will Smith se va intoarce in anii 1960 pentru a-l salva pe prietenul K si a preveni o catastrofa care ar putea distruge Pamantul.


La 14 ani distanta fata de prima parte, Men in Black III va fi lansat 3D. Desi Michael Bay s-a aratat interesat de a regiza pelicula, Barry Sonnenfeld - cel care a regizat si primele 2 parti - a fost la carma filmarilor, in timp ce Steven Spielberg s-a intors ca producator executiv.


In pelicula cu buget de 215 milioane de $ isi va face debutul ca actrita si cantareata Nicole Scherzinger. Filmarile au inceput in noiembrie 2010 in New York si Los Angeles si s-au incheiat in aprilie in acest an. 
 


Men in Black III va fi primul film lansat de Will Smith dupa o pauza de 3 ani si jumatate - in decembrie 2008 a avut premiera la drama Seven Pounds. Aceasta este cea mai mare pauza facuta de actor.

Sursa foto: Collider


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies