marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Viata plina de scandaluri a Pamelei Anderson: de la Baywatch si Playboy la Fecioara Maria

Vedeta Playboy si actrita cunoscuta pentru serialele Home Improvement, Baywatch, si V.I.P. a aparut in rolul Fecioarei Maria, intr-o emisiune speciala de Craciun, produsa de un post de televiziune canadian. Cum era de asteptat imaginile au generat reactii furtunoase la adresa actritei.

Viata plina de scandaluri a Pamelei Anderson: de la Baywatch si Playboy la Fecioara Maria

La 44 de ani, starleta a interpretat rolul Fecioarei Maria in emisiunea "A Russell Peters Christmas", realizata de postul CTV. Alaturi de ea au mai aparut  in editia speciala de o ora si Michael Buble, Jon Lovitz de la "Saturday Night Live", Scott Thompson din "The Kids in the Hall", Faizon Love cunoscut pentru "Couples Retreat" si Ted Lange din "The Love Boat".

Cu toate ca este vorba despre o varianta comica a scenei Nasterii lui Isus, actrita a fost imediat atacata de presa americana. Pamela Anderson, "in rolul pe care s-a nascut ca sa il joace", au fost ironici cei de la "The Washington Post".

"Este o bataie de joc la adresa crestinismului si a Bisericii" a fost unul dintre cele mai dure comentarii ale americanilor care au vazut imaginile.

Pamela este una dintre cele mai controversate actrite de la Hollywood iar gurile rele spun ca acest ultim scandal este o incercare a ei de a intra din nou in atentia producatorilor si de a pune mana pe un rol ceva mai serios.

Nascut in British Columbia, Canda, Pamela Anderson a fost "descoperita" intr-un mod inedit, la un meci de fotbal american al echipei British Columbia Lions.


In timp ce se afla in tribune la un meci, imaginea ei a aparut pe ecranele de pe stadion iar fanii au fost imediat cuceriti de blonda, asa ca Pamela a fost chemata si prezentata publicului pe teren. La scurt timp, a devenit imaginea brand-ului Labatt si a aparut intr-o serie de reclame la bere.


Campania a fost atat de populara incat a primit numeroase contracte pentru alte campanii. Imaginea ei sexy le-a atras atentia celor de la revista Playboy, care i-au oferit sansa de a aparea pe coperta celebrei reviste pentru barbati. De atunci si pana acum, Pamela Anderson a aparut de 5 ori in Playboy, mai mult decat orice alta starleta din istoria revistei.

Dupa ce aparut in 1990 in Playboy, canandianca s-a mutat in Los Angeles, unde a obtinut un rol important in serialul "Home Improvement", produs de ABC unde a jucat timp de 2 sezoane.


Rolul din productia celor de la ABC a atras atentia producatorilor serialului Baywatch, care i-au facut o oferta de juca intr-unul din cele mai populare showuri realizate vreodata. Anderson a mai aparut in seriaul VIP in 1998, insa n-a mai avut acelasi succes ca Baywatch.

Numeroasele ei operatii estetice si cele trei mariaje cu Rick Salomon, Kid Rock si Tommy Lee i-au crescut popularitatea.

Pamela Anderson a tinut prima pagina a tabloidelor din intreaga lume cu numeroasele scandaluri dintre ea si fostul ei sot Tommy Lee. Acesta a fost inchis timp de 6 luni pentru ca batut-o, in 1998.


Actrita a fost implicata intr-un imens scandal cand a aparut pe Internet un filmulet cu ea si Tommy Lee facand sex. Actrita a sustinut ca i-a fost furata din casa caseta si a dat in judecata compania IEG, Internet Entertainment Group. Desi a ajuns la o intelegere cu acestia, la scurt timp, compania punea la dispozitia userilor intregistrarea contra cost, drept urmare traficul le-a crescut de 3 ori mai mult.


Are 2 copii cu Tommy Lee - Dylan de 11 ani si  Brandon de 13 ani - cu care a ramas in relatii amicale dupa nenumaratele desparitiri si impacari.Pamela Anderson este implicata in mai multe activitati caritabile, este membru activ al organizatiei PETA si se implica in diverse evenimente impotriva violentei fata de animale. In 2005, a devenit purtator de cuvant pentru MAC Cosmetics,intr-o campanie de strangere de fonduri pentru a-i ajutat pe bolnavii de SIDA.

 

In 2009, presa de scandal americana scria ca actrita a ajuns in pragul falimentului, datorand peste 1 milion de dolari statului american pentru ca nu isi platise taxele. Pamela a negat zvonurile, dar in 2010 ea a socat inca o data, cand a povestit cum traieste alaturi de cei doi copii, intr-o rulota.

 

"Eu si copiii mei suntem incantanti de campingul de rulote. Este o comunitate speciale, ne place aici. Copiii sunt fericiti si nu as vrea sa schimb nimic din ce traiesc acum" spunea Anderson in 2010 intr-un interviu exclusiv acordat publicatiei Mirror.
 

Actrita, care stransese la un moment dat o avere de 35 de milioane de lire, a ajuns in datorii pana peste cap si intr-o situatie financiara precara. Anderson da vina pe criza economica: "Traim zile grele in perioada asta iar criza ne afecteaza pe toti. Nu m-a mai platit nimeni, dar cred ca se va rezolva. Insa copiii mei sunt pe primul loc si vreau sa le ofer totul".

 

La 44 de ani, zilele bune ale Pamelei Anderson au apus de mult. Din femeia dorita de toti barbatii de pe planeta, acum, la 20 ani de la momentul ei de glorie, Pamela Anderson pare sa fi cunoscut  partea neagra a celebritatii.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies