marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Pe ea o voiau toti barbatii in anii '90. Ce s-a ales de una dintre vedetele celui mai vizionat serial din istorie

Cine o poate uita pe blonda voluptoasa care innebunea toti barbatii in anii '90 cu aparitia ei in Baywatch? Erika Eleniak a facut istorie ca fiind una dintre fetele-salvamar care au cucerit Hollywood-ul, insa putini isi mai aduc aminte de ea la 20 de ani de la serialul fenomen.

Pe ea o voiau toti barbatii in anii 90. Ce s-a ales de una dintre vedetele celui mai vizionat serial din istorie

CLICK AICI PENTRU 10 IMAGINI INEDITE CU ERIKA ELENIAK

 

Erika Eleniak, nascuta pe 29 septembrie 1969, in Glendale, California. Tatal sau este de origine ucrainian, iar din partea mamei mosteneste gene estoniene si austriece. 

Tatal sau este cel care a introdus-o in industria entertainment-ului si astfel, Erika a debutat in E.T, celebrul film al lui Spielberg, intr-un rol mic, dar care a contat pentru palmaresul ei.

A absolvit liceul Van Nuys din California, insa adolescenta a fost o perioada zbuciumata pentru ca devenise dependenta de droguri si alcool. In 1988, a intrat intr-o clinica dezintoxicare pentru a reveni la normal.

Eleniak si-aa inceput cariera  prin diverse aparitii in televiziune, dar in 1989 a dat marea lovitura a carierei sale cand a jucat in Baywatch, in rolul lui Shauni McClain. Insa, Erika n-a jucat decat 2 ani in serialul fenomen pentru ca a decis sa faca o schimbare. Cele mai cunoscute filme in care aparut sunt Under Siege (1992),alaturi de Steven Seagal, The Beverly Hilbillies (1993), Chasers (1994), dar nici un alt rol nu i-a adus celebritatea asa cum a facut-o cel din Baywatch.


Tot in 1989 a decis sa se dezbrace si sa apara pe coperta revistei Playboy si incingea imaginatia tuturor barbatilor. A fost de 2 ori prezenta in pictoriale incendiare in celebra revista pentru barbati.

Erika Eleniak s-a confruntat cu multe probleme de sanatate cauzate de  oscilarile mari de greutate. Ingrasandu-se in exces, aceasta a recurs la o metoda barbara de a slabi si a ajuns la spital dupa ce a luat o supradoza de laxative.  In 2006 a facut parte din concurentii show-ului Celebrity Fit Club, produs de VH1. In acea perioada a reusit sa slabeasca 14 kilograme.


 
Acum, la 42 de ani, actrita prefera sa ramana retrasa si sa aiba grija de copilul ei, dupa ce ani de zile s-a chinuit cu sarcini pierdute.

In 2010, a avut scurte aparitii in serialele de succes "CSI: Miami" si "Neveste disperate".

Pentru 2012 si 2013, Erika Eleniak pregateste 2 noi filme, "Ment to Be" si thriller-ul "Night at the Carriage House". Insa, e putin probabil ca vreun proiect viitor sa ii mai aduca faima pe care i-a adus Baywatch.


 


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies