marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Imaginea din copilaria lui Leonardo DiCaprio care a starnit reactii puternice pe internet. Detaliul pe care l-au observat

Utilizatorii de internet au reactionat puternic dupa aparitia unei poze de familie a lui Leonardo DiCaprio. In poza, apare micutul Leonardo DiCaprio, pe vremea cand era bebelus, tinut pe umerii parintilor lui.

Imaginea din copilaria lui Leonardo DiCaprio care a starnit reactii puternice pe internet. Detaliul pe care l-au observat

Insa, desi ar fi trebuit sa fie un portret de familie emotionant si care sa atraga simpatia fanilor, utilizatorii au observat un detaliu care i-a facut sa reactioneze vehement.


Astfel, acestia au observat ca in imagine, realizata undeva in anii '70, mama lui Leonardo DiCaprio are par la subrat, intr-o perioada in care miscarea feminista lua amploare.

Multi s-au plans ca acest detaliu rapeste frumusetea unui imagini de familie si ca este dezgustator. Altii, in schimb, au catalogat comentariile rautacioase drept inutile. "Nu conteaza daca era sau nu epilata la subrat, erau anii '70, multe femei obisnuiau sa umble asa", "Ce mai conteaza? A crescut un castigator de Oscar" au fost cateva dintre comentariile pozitive ale utilizatorilor.

 

Intre timp, Leonardo DiCaprio se bucura din plin de Oscarul castigat la finalul lunii trecute, primul din cariera, obtinut pentru rolul din "The Revenant".

 

 

Baby Leonardo DiCaprio with his mom and dad, 1976.Follow us for more awesome history >> History In Pictures

Posted by History In Pictures on Tuesday, March 1, 2016

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies