marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Imaginea emotionanta postata de Vin Diesel care a primit peste 1 milion de like-uri: "Paul ne-a facut mandri pe toti"

La scurt timp dupa ce s-a lansa al doilea trailer oficial pentru Fast and Furious 7, Vin Diesel a postat pe contul sau de Facebook un mesaj emotionant, insotit de un poster al filmului, centrat pe Paul Walker.

Imaginea emotionanta postata de Vin Diesel care a primit peste 1 milion de like-uri: Paul ne-a facut mandri pe toti
 
Fast and Furious 7 este unul dintre cele mai asteptate filme ale acestui an. Milioane de fani vor avea ocazia sa-l vada pentru ultima data pe Paul Walker in seria care l-a facut celebru. Moartea sa tragica inca zduguie inimile fanilor, dar si a colegilor sai de pe platouri. Recent, Vin Diesel a postat pe pagina sa Facebook un mesaj induiosator, la care fanii au reactionat imediat.
 
 
"Obiectivul nostru a fost sa-l facem pe Paul mandru de noi...Dupa ce am vazut Furious 7 si interpretarea sa extraordinara, mi-am dat seama ca el este cel care ne face pe noi mandri"  a fost mesajul actorului, insotit de un poster in alb si negru in care apare central Paul Walker.
 
Postarea a primit in 24 de ore peste 1 milion de like-uri si comentarii emotionante din partea fanilor.  "Paul va ramane mereu in inimile noastre, este un inger", "Nu te vom uitat niciodata" sunt doar cateva dintre comentariile fanilor.
 

Cea de-a saptea parte a francizei il are in prim plan pe Ian Shaw (Jason Statham) si dorinta lui de a se razbuna peDominic Toretto (Vin Diesel). Una dintre cele mai tari scene incluse in trailer este aceea in care eroii productiei isi parasuteaza masinile dintr-un avion, in timp ce ei se afla la volanul bolizilor. 


"Obiectivul principal a fost sa ii aduc un omagiu fratelui meu Paul Walker si mostenirii lasate de el", a declarat Dieselin cadrul interviului special acordat pentru E!.

 
Furious 7 se va lansa pe 3 aprilie 2015.
 


Modifică setările cookies