marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Imaginea pe care o asteptau milioane de fani: cum arata Ben Affleck in costumul lui Batman in super productia Batman versus Superman

Dupa ce ieri a prezentat prima imagine cu Batmobilul, Zack Snyder a pregatit si cea mai mare surpriza: a dezvaluit prima imagine cu Ben Affleck in costumul lui Batman. Fanii au ramas uimiti cand l-au vazut pe actor si au reactii impartite, asa cum era de asteptat.

Imaginea pe care o asteptau milioane de fani: cum arata Ben Affleck in costumul lui Batman in super productia Batman versus Superman


 
In imagine, Ben Affleck poarta costumul lui Batman si este langa Batmobil. Affleck a trecut clar printr-o transformare uriasa, aratand mult mai mare si musculos. La fel si costumul, care este diferit de cel purtat de Christian Bale in The Dark Knight. E clar ca Batman-ul lui Zack Snyder va fi mult mai puternic. Cei de la Forbes scriu ca aceasta versiune se indreapta mai mult catre cea originala din benzile desenate.

Cei de la Forbes comenteaza ca Batmobilul arata la fel ca cel din jocul video Batman: Arkham Asylum, cu influente din filmul lui Tim Burton din 1989.

Reactiile fanilor sunt impartite. "Wow, Batman arata grozav" a scris un cinefil. Un altul insa e de parere ca versiunea actuala va fi un esec. "Ben Affleck in rolul Batman va fi lamentabil indiferent cat se chinuie regizorul Zack Snyder sa-l cosmetizeze si sa ii puna un Batmobil tare langa el".


 


Batman versus Superman
se va lansa in cinematografe pe 6 mai 2016. Pe langa Ben Affleck si Henry Cavill, in film vor mai juca staruri precum Amy Adams, Gal Gadot, Jesse Eisenberg, Diane Lane, Laurence Fishburne si Jeremy Irons. Man of Steel a fost unul dintre cele mai astepate filme din 2013, dar fanii au fost imapartiti: unii nu l-au primit cu caldura, altii in schimb au fost incantati de noua versiune. Era de asteptat ca un nou film cu super eroi, in care era si Christopher Nolan implicat ca producator, sa genereze discutii.

 

 

In "Man of Steel", Clark Kent/Kal-El (Henry Cavill) este un tanar jurnalist care se simte singuratic din cauza puterilor sale extraordinare. Transportat pe Pamant cu ani un urma de pe o planeta extraterestra superioara Krypton, Clark se lupta sa raspunda la intrebarea suprema <Cine sunt eu?>. Crescut de parintii adoptivi Martha (Diane Lane) si Jonathan Kent (Kevin Costner) Clark descopera ca puterile sale speciale il fac sa ia decizii dificile. Clark trebuie sa ajunga eroul cunoscut drept Superman nu doar pentru a straluci ca ultima speranta a omenirii, ci si pentru a-i proteja pe cei dragi.
 

 

Pe 6 mai 2016, cinefilii si pasionati de benzi desenate vor trebui sa faca cea mai grea alegere: Captain America 3 sau Batman versus Superman. Cine va iesi castigator din aceasta batalie si cum arate pe hartie aceasta confruntare?

 

 

 

 

Cei de la DC Comics au amanat cu 10 luni lansarea super productiei Batman versus Superman, pana in mai 2016. Intitial, filmul trebuia lansat in vara lui 2015, dar producatorii au decis sa mai ofere cateva luni pentru post-productie.  Pana acum, a fost tinuta ascunsa identitatea filmului produs de Marvel, care se va lansa pe 6 mai 2016, insa misterul a fost spulberat: Captain America 3 vine in cinematografe in aceeasi zi cu blockbusterul DC Comics, in care fanii il vor vedea pentru prima data pe Ben Affleck in rolul Batman.

Cei de la Hollywood Reporter au numit aceasta lansare comuna drept "cea mai mare confruntare in box-office din istorie". In ultimii ani, Marvel a dominat box-office-ul global pe timp de vara, in special in primul weekend. Ultimele lor filme s-au lansat la inceputul lui mai, inclusiv The Avengers sau Iron Man 3. La premiera lui Captain America: The Winter Soldier, Kevin Feige, presedintele Marvel a spus clar nu vrea sa schimbe data de 6 mai 2016.
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies