marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cea mai mare batalie in box-office din istorie: Captain America 3 si Batman versus Superman se vor lansa in aceeasi zi

Lupta dintre cele mai mari studiouri de benzi desenate, DC Comics si Marvel, continua. In vara lui 2016 va avea loc cea mai mare batalie in box-office din istoria moderna, dupa ce Marvel a anuntat ca lanseaza al treilea film din seria Captain America in aceesi zi cu blockbusterul celor de la DC Comics si Warner Bros, Batman versus Superman, scriu cei de la Hollywood Reporter.

Cea mai mare batalie in box-office din istorie: Captain America 3 si Batman versus Superman se vor lansa in aceeasi zi

Pe 6 mai 2016, cinefilii si pasionati de benzi desenate vor trebui sa faca cea mai grea alegere: Captain America 3 sau Batman versus Superman. Cine va iesi castigator din aceasta batalie si cum arate pe hartie aceasta confruntare?

 

Cei de la DC Comics au amanat cu 10 luni lansarea super productiei Batman versus Superman, pana in mai 2016. Intitial, filmul trebuia lansat in vara lui 2015, dar producatorii au decis sa mai ofere cateva luni pentru post-productie.  Pana acum, a fost tinuta ascunsa identitatea filmului produs de Marvel, care se va lansa pe 6 mai 2016, insa misterul a fost spulberat: Captain America 3 vine in cinematografe in aceeasi zi cu blockbusterul DC Comics, in care fanii il vor vedea pentru prima data pe Ben Affleck in rolul Batman.

 

Cei de la Hollywood Reporter au numit aceasta lansare comuna drept "cea mai mare confruntare in box-office din istorie". In ultimii ani, Marvel a dominat box-office-ul global pe timp de vara, in special in primul weekend. Ultimele lor filme s-au lansat la inceputul lui mai, inclusiv The Avengers sau Iron Man 3. La premiera lui Captain America: The Winter Soldier, Kevin Feige, presedintele Marvel a spus clar nu vrea sa schimbe data de 6 mai 2016.

 

 

Acum, ca au aflat titlul filmului Marvel, fanii se intreaba daca cei de la Warner Bros vor schimba data de lansare pentru Batman versus Superman, insa surse apropiate sustin ca nici un studiou nu intentioneaza sa cedeze. Astfel, va fi o situatie unica pentru fani, mai ales ca foarte multi simpatizeaza ambele productii. Specialistii de The Wrap spun ca situatia putea fi evitata daca cei de la Warner Bros nu amanau cu aproape un an lansarea Batman versus Superman.

 

"De obicei, unul dintre rivali cedeaza. Acum insa, niciun studiou nu vrea sa renunte, iar asta nu e bine. De obicei vrei sa eviti astfel de situatii si cred ca va afecta ambele filme" a spus Phil Contrino, specialist in box-office. Pe de alta parte, Marvel a anuntat cu mult timp in urma, la inceputul lui 2013, ca in urmatoarea lor etapa va exista si o super productie ce urmeaza sa fie lansata in 2016, insa numele a fost tinut secret pana acum. Ei spun ca nu au nici cea mai mica intentie in a le oferi celor de la Warner Bros acel weekend. Ramane de vazut cine va pierde si cine va castiga aceasta lupta.

 

Momentan, fanii se pregatesc sa vada al doilea film cu Chris Evans. Captain America: The Winter Soldier arata si promite sa fie mai impresionant decat prima parte, iar primele reactii pe Twitter au fost mai mult decat pozitive.

 

Captain America: The Winter Soldier este partea a doua a productiei din 2011 cu Chris Evans. Filmul care se va lansa pe 4 aprilie 2014 va continua finalul productiei The Avengers care a facut in 2012 incasari de 1.4 miliarde de $. Daca povestea din primul film era plasata in timpul celui De Al Doilea Razboi Mondial, actiunea este plasata de aceasta data in prezent, in conexiune cu actiunea din The Avengers. Captain America ii are alaturi pe frumoasa Black Widow (Scarlett Johansson) si pe Nick Fury (Samuel L. Jackson) si incearca sa se adapteze la lumea noua in care se afla, dar si la pericolele iminente care ameninta sa o distruga. De curand, cei de la Marvel au anuntat ca va exista si un al treilea film de sine statator cu super eroul interpretat de Chris Evans. Filmul ajunge in Romania pe 4 aprilie 2014 si este adus in Romania de Forum Film.

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies