marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Imaginea victoriei: primele postere cu Jennifer Lawrence pentru The Hunger Games - Catching Fire, unul dintre cele mai mari filme din 2013

Jennifer Lawrence si Josh Hutcherson se imbarca intr-o noua aventura, care ii va duce catre victorie in noile postere pentru Cathcing Fire. Imaginile futuriste din al doilea film din seria The Hunger Games i-au innebunit pe fani, care mai au de asteptat 6 luni pana cand filmul va intra in cinematografe.

Imaginea victoriei: primele postere cu Jennifer Lawrence pentru The Hunger Games - Catching Fire, unul dintre cele mai mari filme din 2013


Jennifer Lawrence
este considerata favorita la Oscar, duminica seara, pe 24 februarie, cand poate obtine primul Oscar din cariera pentru interpretarea din Silver Linings Playbook. Insa, actrita de 22 de ani este si una dintre cele mai tari eroine de actiune ale momentului.

In a doua parte a trilogiei adaptata dupa cartile scrise de Suzanne Collins, Katniss Everdeen se intoarce in Districtul 12 si asteapta ca viata ei sa revina la normal. Au trecut doar cateva luni de la evenimentele din primul film si absenta lui Gale, relatia greoaie cu Peeta si vizita surprinzatoare a presedintelui Snow o dau peste cap. In Turul Invingatorilor pe care trebuie sa-l faca cu Peeta, afla ca anumite districte s-au rasculat si ca ea trebuie sa-si arate adevarata dragoste fata de Peeta ca sa tempereze districtele.


 


Specialistii de box office din SUA  au scris ca The Hunger Games: Catching Fire, cu un nou regizor la carma - Francis Lawrence, are sansa de a fi cel cel mai mare film din 2013. Continuarea aventurilor lui Katniss Everdeen va debuta pe ecranele romanesti din 22 noiembrie 2013 si va aduce noi personaje si actori in distributie ca Jena Malone, Sam Clafin si Philip Seymour Hoffman. In film se intorc si Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Woody Harrelson, Elizabeth Banks, Lenny Kravitz, Stanley Tucci si Donald Sutherland.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies