marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jennifer Lawrence: actrita din The Hunger Games a fost numita cea mai dorita femeie din lume

Jennifer Lawrence, starul francizei The Hunger Games, a fost votata cea  mai dorita femeie din lume, conform unui sondaj realizat de Askmen.com

Jennifer Lawrence: actrita din The Hunger Games a fost numita cea mai dorita femeie din lume


GALERIE FOTO 25 de imagini cu Jennifer Lawrence

 

Actrita de 22 de ani a fost votata de 2.4 milioane de barbati drept cea mai dorita femeie din lume, intr-un sondaj realizat de Askmen, detronand-o astfel pe Sofia Vergara, castigatoarea de anul trecut.

Editorul site-ului, James Bassil, a explicat si de ce a reusit Lawrence sa bata vedete ca Mila Kunis, Sofia Vergara sau Kate Upton. "Jennifer pare mult mai naturala si cu picioarele pe pamant. Ea este o prezenta fresh, nu a aparut pe atat de multe coperti de revista si e intotdeauna placuta" a spus acesta pentru Daily Mail.

Actrita din The Hunger Games a fost urmata in clasament de Mila Kunis, modelul Kate Upton, Rihanna si actrita Emma Stone.

 

 

Anul trecut, Sofia Vergara era declarata cea mai dorita femei din lume, insa anul acesta columbiana a cazut pe locul 12 in topul celor de la Askmen. Printre numele aflate in top se mai numara si Michelle Obama, Prima Doamna a Americii, dar si actrita Rachel Weisz, sotia lui Daniel Craig.

Jennifer Lawrence se afla intr-o relatie cu actorul Nicholas Hoult, pe care l-a cunoscut in 2011 la filmarile pentru X-men: First Class. Insa, vedeta sustine ca nu vrea ca ei doi sa devina un cuplu mediatizat: "Nu cred ca isi doreste nimeni ca relatia personala sa fie pe prima pagina a ziarelor, dar in acelasi timp, cu cat incerci sa tii secret, un lucru cu atat mai mult ai sanse sa atragi media asupra ta."

La 22 de ani, Jennifer Lawrence a avut un an 2012 exploziv.  Filmul The Hunger Games a avut impact urias, cu incasari colosale, dar a primit si multe recenzii foarte bune, a intrat in topul celor mai bine platite actrite si a reusit sa impresioneze pe toata lumea cu interpretarea din Silver Linings Playbook, film pentru care a obtinut rolul pe Skype. Mai mult, criticii sunt de parere ca filmul, dar si Lawrence, ar putea primi o nominalizare la Oscar, pentru cel mai bun film si cea mai buna actrita in rol principal.

 

 

 

Jennifer a fost descoperita de agenti in New York City, la varsta de 14 ani. Inainte de a deveni actrita, a fost majoreta si model, a jucat hochei de camp si softball. In primavara anului 2004, ea a calatorit la New York si a avut cateva castinguri cu agentiile de modeling din care facea parte. Dupa ce a parasit agentia, Jen a fost reperata de un agent in timpul filmarii unui spot pentru brandul H & M.

 

A aparut in mai multe reclame, printre care si in cea pentru showul MTV "My Super Sweet 16", si a jucat un rol in filmul „Devil you know” (2009). La scurt timp, cariera a fortat-o pe ea si pe familia ei sa se mute la Los Angeles, unde a fost distribuita in serialul TBS "Bill Engvall Show" (2007) si in filme ca The Poker House (2008) si The Burning Plain (2008).

 

 

 


A intrat in atentia tuturor cu rolul lui "Ree Dolly" in „Winter's Bone” (2010). Lansat la inceputul anului 2010, filmul a castigat Marele Premiu al Juriului la Festivalul de Film Sundance iar Jennifer s-a ales cu o nominalizare la Oscar.  Jennifer Lawrence a lucrat alaturi de Jodie Foster si Mel Gibson in drama The Beaver lansata in 2011.

Sursa foto: Getty


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies