marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Imagini impresionante cu Jason Momoa de la proba pentru rolul din Game of Thrones: vezi cum se transforma in Khal Drogo

Fanii serialului Game of Thrones au transformat in viral un clip de la castingul pentru rolul Khal Drogo, din Game of Thrones. Desi nu mai joaca in serial, Jason Momoa a intrerpretat unul dintre cele mai indragite personaje, iar fanii inca ii duc dorul.

Imagini impresionante cu Jason Momoa de la proba pentru rolul din Game of Thrones: vezi cum se transforma in Khal Drogo

Jason Momoa si-a cucerit fanii cu aparitia sa din Game of Thrones, unde l-a jucat pe fiorosul Khal Drogo. Actorul hawaiian le-a castigat inimile fanilor, care considera acest perosnaj drept unul deosebit.

 

 

Nici nu e de mirare ca el a fost distribuit in rolul Khal Drogo: la proba a dovedit ca are carisma, forta si in acelasi timp, te infioara, iar aspectul sau fizic nu putea fi trecut cu vederea asa usor.

 

 

El a jucat in Game of Thrones intre 2011 si 2012, insa fanii sail il vor tot vedea pe marile ecrane in cateva filme uriase. Momoa a semnat contract cu cei de la DC Comics si il va juca pe Aquaman, prima aparitie fiind in Batman versus Superman: Dawn of Justice. Apoi, el va juca in Justice League, film ce a fost impartit in doua parti, ce vor fi lansate in 2016 si 2017, apoi va juca in "Aquaman", in 2018.

De curand, a reinceput serialul, cu sezonul 5, care a facut record de audienta in SUA, cu 8 milioane de telespectatori la primul episod.

 

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies