marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

El e unul dintre cei mai atragatori actori de la Hollywood. Vezi cum arata sotia lui Jason Momoa, Khal Drogo din Game of Thrones

In 2011 a fost numit de cei de la revista People "cel mai sexy barbat in viata". In varsta de 34 de ani, barbatul formeaza un cuplu cu o femeie care nu se incadreaza in tiparele obisnuite de frumusete.

El e unul dintre cei mai atragatori actori de la Hollywood. Vezi cum arata sotia lui Jason Momoa, Khal Drogo din Game of Thrones

Actorul cunoscut pentru rolul lui Khal Drogo din "Game of Thrones" este casatorit din 2007 cu Lisa Bonet, fosta partenera a cantaretului Lenny Kravitz si mama lui Zoe Kravitz.
 

Jason si Lisa s-au cunoscut in 2005, cand au si inceput o relatie, pe care au oficializat-o in 2007, cand Bonet a nascut primul copil al cuplului, Lola Iolani Momoa. In 2008, cei doi au urat bun-venit pe lume celui de-al doilea bebelus, Nakoa-Wolf Manakauapo Namakaeha Momoa.



 

Desi sotia este mai mare decat el cu 12 ani si cu toate ca este mereu inconjurat de femei frumoase, Jason ii este loial Lisei, care, potrivit presei insa, nu accepta cu foarte mare usurinta avansurile pe care sotul le primeste din partea altor femei.
 

Casnicia lor este solida, spun totusi surse din cercul de prieteni al cuplului, care se arata mereu deschis si mizeaza pe sinceritate pentru a depasi orice obstacol.



 

Se spune ca Jason, Lisa si Lenny sunt foarte buni prieteni si ca nu se lasa afectati de faptul ca Lisa si Lenny au divortat, punand pe primul loc binele fiicei lor, Zoe. De altfel, Jason, Lisa, Lenny si Zoe sunt adesea fotografiati impreuna, ca o mare, unita si putin bizara familie.

 

Jason Momoa se afla in negocieri pentru a juca in super productia Batman versus Superman, au scris cei de la Hollywood Reporter. Momentan nu a fost dezvaluit rolul pentru care negociaza, dar este pe punctul de a se alatura lui Ben Affleck si Henry Cavill.



 

Cinefilii au inceput deja presupunerile cu privire la rolul lui Momoa. Unii spun ca eroul negativ al filmului ar putea fi Doomsday, care in benzile desenate "il ucide" pe Superman. Momentul a fost un real eveniment in 1992, in cultura populara americana. Cei de la Hollywood Reporter scriu ca daca producatorii decid sa populeze filmul cu alte personaje din universul DC Comics, Momoa l-ar putea juca pe Martian Manhunter, un extratestru cu super puteri, ce ramane prizonier pe Pamant. Momoa, cu un fizic impresionant, este potrivit in ambele roluri.

 

Jason Momoa l-a jucat pe liderul barbar  Khal Drogo  in primul sezon din serialul Game of Thrones, dar si pe razboinicul Conan in Conan The Barbarian. Actorul mai are si alte productii in plan, printre care si Wolves, un film supranatural despre varcolaci.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies