marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Imagini noi de pe platourile de filmare de la Focus: Will Smith apare in postura unui escroc elegant, pregatit sa dea totul pentru un rol memorabil

Will Smith continua filmarile la Focus, productia cu care incearca sa revina in atentia celor de la Hollywood.

Imagini noi de pe platourile de filmare de la Focus: Will Smith apare in postura unui escroc elegant, pregatit sa dea totul pentru un rol memorabil

Dupa ce acum cateva saptamani au fost publicate primele imagini in care Will Smith a impresionat cu fizicul sau, zilele trecute producatorii au oferit noi fotografii de pe platourile de filmare.

 

Actorul a fost surprins in timp ce era aranjat pentru a filma o scena in care conduce o limuzina. Imbracat in pantaloni de costum si cu o camasa, Will Smith a avut un accesoriu la tinuta office cu care a surprins pe toata lumea, perechea de tenesi cu care era incaltat fiind iesita din comun in comparatie cu restul look-ului sofisticat.

 

 

Filmarile pentru Focus au inceput pe 12 septembrie si se vor desfasura pana la sfarsitul lunii noiembrie, data de lansare a filmului nefiind inca stabilita.

 

In filmul al carui scenariu a fost scris de Glenn Ficarra si John Requa, Will Smith interpreteaza rolul unui escroc care se indragosteste de o debutanta (Margot Robbie) in timp ce planuieste un furt elaborat. Actiunea se complica atunci cand in peisaj apare personajul interpretat de Rodrigo Santoro, detinator al unui club de masini, care se indragosteste de Robbie si face orice pentru a o cuceri.

  

In afara de filmarile pentru Focus, Will Smith mai este implicat in cateva proiecte. Actorul a confirmat ca va aparea in Hancock 2, I, Robot 2 si Bad Boys 3, acesta fiind dornic sa dea uitarii esecul de box-office pe care l-a inregistrat cu blockbusterul de 250 de milioane de dolari, After Earth ale carui incasari au fost dezamagitoare.


Galerie foto


Modifică setările cookies