marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Imagini noi din sezonul cinci al serialului Modern Family. Cum arata Sofia Vergara dupa ce a nascut si ce costum bizar a purtat Eric Stonestreet

La 41 de ani, Sofia Vergara se poate mandri cu un fizic de invidiat, actrita putand fi admirata pe platourile de filmare ale serialului Modern Family.

Imagini noi din sezonul cinci al serialului Modern Family. Cum arata Sofia Vergara dupa ce a nascut si ce costum bizar a purtat Eric Stonestreet

 

Cu aproape o luna inainte de lansarea sezonului cinci al unuia dintre cele mai succes seriale de comedie din toate timpurile, producatorii au oferit publicitatii o serie de imagini de pe platourile de filmare ale show-ului TV in care apar majoritatea actorilor din rolurile principale.

 

 

Daca la finalul sezonului trecut, personajul interpretat de Sofia Vergara de-abia nascuse un baietel, acum ii putem vedea pe cei doi dupa cateva luni, tinand cont ca micul Joe a crescut destul de mult si pare sa aiba in jur de un an. 

 

 

Imbracata intr-o bluza mov, colanti negri si o pereche de pantofi cu toc inalt, Sofia Vergara a impresionat cu silueta sa, aratand mai degraba ca o adolescenta decat ca o femeie de 41 de ani.

 

 

Actrita a aparut alaturi de cei doi fii ai sai, Manny si Joe, dar si de o parte a membrilor familiei Prichett. Cameron Tucker (Eric Stonestreet) a fost filmat pe un teren de fotbal, imbracat precum George Washington, in timp ce Alex (Ariel Winter) a fost surprinsa in timp ce manca.

 

 

Cel de-al cincilea sezon al serialului Modern Family va debuta pe 25 septembrie. Productia ABC prezinta vietile haotice ale trei cupluri inrudite intre ele si ale copiilor lor.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies