marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer pentru Fading Gigolo, o comedie nebuna: Woody Allen este proxenet, Sharon Stone si Sofia Vergara petrec o noapte impreuna

Fading Gigolo va fi cu siguranta un film care va primi mult atentie, judecand dupa primul trailer. Comedia scrisa si regizata de John  Turturro, il aduce pe Woody Allen in rol de proexenet, in timp ce Sofia Vergara si Sharon Stone incing atmosfera cu scene incendiare.

Trailer pentru Fading Gigolo, o comedie nebuna: Woody Allen este proxenet, Sharon Stone si Sofia Vergara petrec o noapte impreuna

 

Fading Gigolo si-a lansat primul trailer si va avea premiera mondiala la Festivalul de Film de la Toronto, in luna septembrie a acestui an. Filmul se anunta o comedie spumoasa, dar si neobisnuita, asa cum sunt mai toate filmele in care apare Woody Allen. De aceasta data, Allen a ales sa treaca in fata camerelor de filmat, de regie ocupandu-se Turturro, care a scris si scenariul.

 

 

"Fading Gigolo" este regizat de John Turturro, pe baza unui scenariu propriu si a produs de Jeffrey Kusama-Hinte si de compania franceza MK2. In film, Turturro si Allen interpreteaza rolurile a doi buni prieteni, ramasi fara bani, care decid sa se lanseze impreuna in industria prostitutiei si care atrag din aceasta cauza suspiciunea comunitatii evreiesti in care traiesc.

 

Cei doi isi iau pseudonimele Virgil si Bango, iar personajul jucat de Allen va fi proxenetul personajului jucat de Turturro, care se indragosteste de o vaduva evreica. Sharon Stone joaca rolul unui medic dermatolog, care solicita serviciile unui gigolo. Sofia Vergara este o femeie bogata care isi doreste o partida de sex in trei cu personajele lui Sharon Stone si John Turturro. Din distriubtie mai fac parte  Woody Allen si Vanessa Paradis.

 

 

Actrita din celebrul serial Modern Family a lasat inhibitiile deoparte si si-a facut curaj pentru a filma o scena de dragoste intre ea si Sharon Stone, pentru filmul Fading Gigolo, o comedie despre lumea prostitutiei, in care cele doua joaca rolurile unor femei care impart o scena de sex cu un gigolo, interpretat de John Turturro. In trailer, cele doua apar imbracate in lenejerie intima, in pat. Sofia Vergara a afacut furori in urma cu cateva luni, cand a aparut imbracata sumar pe platouri, intr-un corset, in timp ce se pregatea pentru o scena cu Sharon  Stone. Insa, actrita din Basic Instinct a tinut sa precizeze ca nu va exista nici un moment de lesbianism: "Presa a tot scris ca noi doua vom oferi un moment gay pe ecrane. Nu e adevarat, vor fi doar provocatoare.

 

 

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies