marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Imagini spectaculoase cu dinozaurii din "Jurassic World". Cum arata cel mai spectaculos blockbuster al lunii in cinema

Asteptarile publicului cu privire la noul film "Jurassic World" sunt foarte mari, ceea ce este destul de impresionant, tinand cont de faptul ca aceasta franciza a fost in adormire timp de aproape 15 ani.

Imagini spectaculoase cu dinozaurii din Jurassic World . Cum arata cel mai spectaculos blockbuster al lunii in cinema

Al 4-lea film din seria Jurassic a fost in lucru de ceva vreme, intr-o forma sau alta, pana cand s-a decis varianta finala de "Jurassic World", scriu cei de la Collider.

 

Producatorul executiv Steven Spielberg a supervizat personal povestea acestui film, in timp ce regizorul Colin Trevorrow si partenerul sau scriitor Derek Connolly au ajustat scenariul lui Rick Jaffa si Amanda Silver (Planeta Maimutelor: Invazia, 2011), a caror poveste are loc pentru prima data intr-un Parc Jurasic perfect functional.

 

 

Cu doar cateva zile inainte de premiera mondiala a filmului "Jurassic World" (12 iunie), Universal Pictures a postat pe internet cateva imagini din aceasta productie mult asteptata de fani. Cateva imagini erau deja stiute de fani, insa unele sunt nemaivazute pana acum si ne ofera o imagine mai buna asupra dinozaurilor care vor ii teroriza pe cei 4 eroi jucati de Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Nick Robinson, si Ty Simpkins.

 

 

In "vitrina" se afla Indominous Rex, noua atractie a parcului care a fost creat prin incrucisarea ADN-ului unui Tyrannosaurus cu un velociraptor - o ideea excelenta atunci cand esti in criza de ucigasi.

 

 

 

Filmul va avea premiera si in Romania pe 12 iunie, in 2D, 3D si IMAX 3D.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies