marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Imagini spectaculoase din The Amazing Spider-Man 2: Andrew Garfield, Jamie Foxx si Emma Stone aduc unul dintre cele mai tari filme cu super eroi

Ca-n toti anii si 2014 are filmele sale cu super eroi intens asteptate de catre fani. Unul dintre ele este The Amazing Spider-Man 2, cu Andrew Garfield, Emma Stone si Jamie Foxx. Revista Total Film a oferit in premiera imagini noi din filmul care va intra in cinematografe in vara acestui an.

Imagini spectaculoase din The Amazing Spider-Man 2: Andrew Garfield, Jamie Foxx si Emma Stone aduc unul dintre cele mai tari filme cu super eroi

A doua partea a noii francize cu super eroul Marvel promite sa duca povestea lui Andrew Parker/Spider-Man pe un nou fagas.

 

De aceasta data, super eroul va avea de infruntat 3 inamici. Electro apare in noile imagini si pare sa fie cel mai de temut dusman al lui Spider-Man. Insa unul dintre eroii negativi va fi  Systevich, jucat de Paul Giamatti, care poate fi vazut in noile imagini prins in panzele de painjen ale lui Spider-Man.

 

 

 

Intr-una dintre scene, Electro apare intins pe masa, tinut cu niste metale si nu i se observa decat partea de sus a corpului, iar in alta apare si Dane DeHann, cel care se va transforma in The Green Goblin.

 


In The Amazing Spider-Man 2, Peter Parker (Andrew Garfield) isi imparte timpul intre datoria sa de super erou si marea sa iubire, Gwen (Emma Stone). Peter va termina curand liceul, dar nu a uitat promisiunea pe care i-a facut-o tatalui lui Gwen, inainte ca acesta sa moara: sa o protejeze mereu, stand departe de ea, insa aceasta se dovedeste a fi o promisiune pe care o va incalca. Acesta va trebui sa se confrunte cu cei mai tari dusmani, printre care Electro sau The Green Goblin.

 

 

 

Continuarea filmului de succes din 2012 ii readuce impreuna pe Andrew Garfield si Emma Stone, dar si nume noi ca Jamie Foxx, Dane DeHaan, Colm Feore, Paul Giamatti. Sally Field revine si ea in film, in rolul matusii lui Peter Parker.

 

 

 

The Amazing Spider-Man 2 se lanseaza in Romania incepand cu 2 mai 2014.

 

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies