marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Imagini spectaculoase din Total Recall. Femeia cu trei sani revine in remake-ul filmului legendar cu Arnold: 5 momente cheie din noul trailer

Spune-ne fantezia, iar noi iti oferim amintirile. Asa suna una din replicile trailerului nou pentru Total Recall, remake-ului filmului genial de acum 20 de ani, cu Arnold in rol principal. Pe langa imaginile spectaculoase, fanii au avut parte de o surpriza: femeia cu 3 sani revine si e randul lui Colin Farrell sa zambeasca.

Imagini spectaculoase din Total Recall. Femeia cu trei sani revine in remake-ul filmului legendar cu Arnold: 5 momente cheie din noul trailer

La 20 de ani de la filmul original, Colin Farrell intra in pielea personajului jucat de Arnold Schwarzenneger, iar Kate Beckinskale si Jessica Biel ii tin locul lui Sharon Stone. De aceasta data regia este semnata de  Len Wiseman, cunoscut pentru Underworld.

 

Noul Total Recall este un thriller de actiune despre realitate si memorie inspirat de celebra poveste "We Can Remember It For You Wholesale a lui Philip K. Dick si este un remake al clasicului regizat de Paul Verhoven in 1990.

 

Pentru muncitorul Douglas Quaid (Colin Farrell), o calatorie a mintii pare sa fie cel mai bun mod de a scapa de viata lui frustranta, desi are o nevasta frumoasa Lori (Kate Beckinsale) pe care o iubeste foarte mult. Amintirile reale ale vietii de super-spion par a fi, de asemenea, antidotul perfect.


Quaid devine un om bantuit. Aflat pe fuga de politie - controlata de Chancellor Cohaagen (Bryan Cranston), liderul lumii libere, Quaid se alatura unui luptator rebel (Jessica Biel) pentru a-l gasi pe seful gruparii de rezistenta (Bill Nighy) si pentru a-l opri pe Cohaagen. Linia dintre fantezie si realitate este tot mai neclara iar soarta lumii lui Quaid depinde de reusita lui de a-si afla propria identitate, propria dragoste si propria soarta reala.

 

Noul trailer este plin de imagini futuriste si se pare ca regizorul vrea sa pastreze atmosfera sumbra si tehnologizata din filmul original.

 

5 lucruri dezvaluite de noul trailer pentru Total Recall:

 

1. Femeia cu 3 sani revine

Unul dintre personajele care au creat valva in primul film a fost cu siguranta celebra prostituata cu 3 sani, care il ademeneste pe Arnold Schwarzenegger. De aceastaa data, Colin Farrell este cel care se bucura de priveliste. "Ti-ai dori sa ai 3 maini acum" ii spune femeia misterioasa lui Colin Farrell in trailer. Personajul este acelasi insa actrita este alta.

 


2. Kate Beckinsale, eroina negativa

Pana acum, fanii au crezut ca Kate Beckinsale va fi sotia cea buna si iubitoare a lui Colin Farrell in film. Insa noile imagini ii arata pe cei doi cum se lupta si bat pe viata si pe moarte. Ea este gata sa-l ucida in orice clipa pentru ca face parte din programul Rekall.


 

 

3. Cea mai tare scena de lupta este intre Kate Beckinsale si Jessica Biel

 

Doua dintre cele mai frumoase actrite se vor lupta corp la corp in Total Recall. Fanii celor doua actrite vor avea parte de cateva secvente de actiune maxima. Plus, se pare ca intre personajul lui Biel si Farrell va exista o legatura. Despre cei doi s-a scris ca ar fi avut o idila in timpul filmarilor, insa amandoi au negat acest zvon.

 

 

 

4. Actiune la cote maxime

Dupa acest trailer este evident ca fanii vor avea parte de adrenalina si actiune multa in Total Recall. Colin Farrell se preteaza perfect pentru un astfel de rol, desi o parte din fani au fost nemultumiti de alegerea actorului intr-un rol cu care Arnold a scris istorie.

 

 

5. Atmosfera futurista din filmul original nu s-a pierdut

Fanii genului au fost fascinanti de lumea futurista din filmul original si creata la baza de scriitorul Philip K. Dick si sunt nerabdatori sa vada daca remake-ul se va ridica la inaltimea filmului original. Noul trailer promite sa fie ceea ce cinefilii isi doreau sa vada.

 

 

Filmul se va lansa in cinematrografele din SUA pe 3 august.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies