marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Imaginile cu care Megan Fox si-a uimit fanii: o schimbare de nerecunoscut si un rol tinut secret

Megan Fox a uluit pe toata lumea cu un pictorial incendiar pentru brandul Emporio Armani. Eleganta si rafinata actrita de 25 de ani a pozat pentru noile reclame in stilul Hollywood-ului anilor '40.

Imaginile cu care Megan Fox si-a uimit fanii: o schimbare de nerecunoscut si un rol tinut secret

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU CELE MAI HOT POZE CU MEGAN FOX

O schimbare radicala pentru actrita care a cucerit pe toata lumea in primele doua filme Transformers. Daca pana acum publicul era obisnuit sa o vada in lenjerie intima pentru Armani, acum, ea a ales sa faca un pictorial pentru produsele cosmetice ale brand-ului, in care isi pune in valoare fata superba, pentru care a fost asemanata cu Angelina Jolie.


Plina de stil, eleganta si cu o coafura retro, Megan Fox pare de nerecunoscut in noile imagini ce au fost facute cu ocazia campaniei pentru Craciun.

Desi a fost data afara din al treilea film Transformers, dupa ce l-a criticat pe regizorul Michael Bay, Megan Fox este extrem de linistita si nici nu regreta ca a parasit franciza care pana acum a depasit pragul de 1 miliard -  incasari globale.


S-a apucat de actorie ca sa scape de facultate. 10 lucruri pe care nu le stiai despre Megan Fox


In acest moment, actrita apare in Friends wiht Kids, unde joaca alaturi de Kristen Wiig, Maya Rudolph si Jon Hamm.  Iar pentru 2012, Megan Fox mai are doua filme in proiect: This is Forty, in care apare alaturi de Melissa McCarthy si Jason Segel, si The Dictator, la care filmeaza acum. In "The Dictator" va juca alaturi de Anna Farris, Ben Kingsley si Sacha Baron Cohen. Momentan, rolul actritei este tinut secret.



Filmul va fi regizat de Larry Charles, cel care a mai facut si pelicula "Borat". Filmul "The Dictator"  prezinta faptele unui dictator ce isi va risca viata pentru a se asigura ca democratia nu va ajunge niciodata in tara sa, chiar daca asta inseamna sa isi puna viata in pericol.


Reprezentantii studiourilor Paramount au declarat ca sursa de inspiratie pentru scenariul filmului a fost cartea "Zabiba si regele", care se presupune ca a fost scrisa de Saddam Hussein. Comedia va ajunge pe ecrane in mai 2012.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies