marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Imaginile cu Megan Fox care i-au facut dezamagit pe fani. "Implantul la barbie pare inca inflamat" si "cred ca si-a pus o noua pereche de buze"

Megan Fox nu reuseste sa-si multumeasca fanii cu felul in care arata. Multi critici spun ca interventiile pe care si le-a facut in ultimul timp sunt vizibile si nu erau necesare.

Imaginile cu Megan Fox care i-au facut dezamagit pe fani. Implantul la barbie pare inca inflamat si cred ca si-a pus o noua pereche de buze

Cand a aparut in peisajul hollywoodian in anul 2004, Megan era o tanara superba care a atras atentia prin asemanarea izbitoare cu Angelina Jolie.

 

Initial, faptul ca a pierdut kilogramele in plus au facut o mare diferenta, tenul ei usor rotund ajungand frumos sculptat pana in 2005. De atunci si pana in prezent insa, actrita a devenit dependenta de interventiile chirurgicale, ea fiind acuzata de jurnalistii straini ca ar fi investit peste 60.000 de dolari in operatii.

 

Unde a intervenit Megan si ce a modificat de-a lungul timpului? Se pare ca ar fi suferit o operatie de remodelare a nasului, un lifting la nivelul ochilor, implanturi in pometi, acid hialuronic in buze, o inlaturare a alunitelor, precum si peeling chimic la nivelul fetei.


Iata cum arata in 2004, la scurt timp de la lansare, si in 2012.

 


 


Vezi mai multe imagini pe perfecte.ro!


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies