marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Imaginile in care Mel Gibson este mai musculos ca niciodata. Cum se pregateste actorul pentru rolul din The Expendables 3

Dupa ce cariera sa a intrat intr-un con de umbra din cauza problemelor personale si a reputatiei de a fi unul dintre cele mai nervoase personaje de la Hollywood, Mel Gibson (57 de ani) face tot ce este posibil pentru a reveni pe drumul cel bun.

Imaginile in care Mel Gibson este mai musculos ca niciodata. Cum se pregateste actorul pentru rolul din The Expendables 3

Vezi AICI fotografiile!


Iar rolul din The Expendables 3 reprezinta un pas important in acest proces. Pentru a fi intr-o forma cat mai buna in momentul in care va incepe filmarile. Surprins cand iesea de la o sala de gimnastica din Los Angeles, Mel Gibson si-a prezentat fizicul plin de muschi cu care isi doreste sa impresioneze in filmul care aduna la un loc cei mai cunoscuti actori de actiune.


Imbracat intr-un tricou alb, fara maneci, Gibson a fost imposibil de ignorat, tinand cont ca bicepsi si muschii pectorali erau mai mult decat impresionanti.

 


In 2006, Mel Gibsona fost acuzat de fosta sa iubita, Oksana Grigorieva, ca a atacat-o, cei doi ajungand in fata instantei. Din acel moment, cariera actorului a fost umbrita de acest eveniment, nici macar rolul din The Beaver nereusind sa-i readuca succesul dinainte.


Ajutat de prietenul sau, Mel Gibson pare sa fi gasit rolul potrivit pentru a reveni in prim plan la Hollywood, actorul urmand sa interpreteze un personaj negativ in The Expendables 3.


Filmarile pentru cea de-a treia parte a francizei au inceput deja, Sylvester Stallone fiind surprins in Sofia, acolo unde vor ajunge si ceilalti actori din distributie, printre care Jason Statham, Jet Li, Harrison Ford, Kellan Lutz, Wesley Snipes si Antonio Banderas.

 

Vezi AICI fotografiile!


Unul dintre absentii de marca din The Expendables 3 va fi Bruce Willis care a fost inlocuit cu legendarul Harrison Ford. Anuntul a fost facut chiar de Stallone, care a publicat un mesaj pe contul sau de Twitter:  "Willis Out...Harrison Ford In. Vesti foarte bune. Am asteptat ani de zile sa se intample asta" a scris Stallone. Se pare ca relatia dintre Bruce Willis si Stallone nu este una tocmai prietenoasa, dupa ce starul din Rambo a publicat un alt mesaj pe Twitter, la cateva minute: "Lacom si lenes..o formula sigura pentru a-ti ingropa cariera".

 


Potrivit presei din Statele Unite, Bruce Willis ar fi renuntat la rolul din The Expendables 3, dupa ce Stallone a refuzat sa-l plateasca cu cate patru milioane de dolari pentru cele patru zile in care ar fi trebuit sa filmeze.


Mel Gibson va mai aparea intr-un film de actiune, Machete Kills care urmeaza sa apara pe 13 septembrie, unde joaca alaturi de Sofia Vergara, Charlie Sheen, Jessica Alba, Lady Gaga.


The Expendables 3 va fi lansat pe 14 august 2014.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies