marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Îmbrăcat ca Jack Sparrow, Johnny Depp a distrat copiii dintr-un spital din Spania

Actorul, care se afla în Spania pentru Festivalul de Film de la San Sebastian, a făcut un gest frumos pentru cei mici.

Îmbrăcat ca Jack Sparrow, Johnny Depp a distrat copiii dintr-un spital din Spania
Johnny Depp a ajuns recent în Spania pentru a-și prezenta noul film la Festivalul de Film de la San Sebastian și, așa cum era de așteptat, prezența sa a stârnit multă vâlvă. Pe lângă participarea la eveniment și prezența la o emisiune TV celebră, actorul american a profitat de vizita sa pentru a le oferi celor mai mici fani ai săi o experiență de neuitat. Actorul s-a deghizat din nou în căpitanul Jack Sparrow pentru a distra câțiva copii dintr-un spital spaniol.
 
Pe 26 septembrie, luând o pauză de la programul său încărcat, Johnny s-a deghizat în personajul său iconic din „Pirații din Caraibe” pentru a-i vizita pe copiii din secția de Pediatrie și Oncologie a Spitalului Universitar Donostia din Osakidetza.



 

 
Actorul în vârstă de 61 de ani a rămas în rolul său pe tot parcursul vizitei sale la micii pacienți, cărora nu le venea să creadă ce vizitator incredibil aveau în fața lor. Johnny Depp a bătut palma cu ei, a ținut în brațe un bebeluș și a purtat discuții prietenoase cu copiii și părinții lor, păstrându-și în același timp simțul umorului caracteristic. Jocurile și glumele sale au stârnit râsete din partea celor prezenți, în special copiilor.
 
Spitalul a postat pe pagina sa de Facebook câteva fotografii simpatice ale vizitei lui Depp, precum și un mesaj sincer de mulțumire. „Ca și căpitanul Jack Sparrow, actorul s-a apropiat de copii și a făcut poze cu ei. Au împărtășit râsete și anecdote, iar el i-a ajutat să uite pentru câteva minute dificultățile prin care trec în acest moment”, se arată pe cont. „A fost un cadou care a adus bucurie pacienților, familiilor acestora, cadrelor medicale, medicilor și întregului personal care lucra pe secție în acel moment. Din partea întregului personal al Hospital Universitario Donostia, am dori să îi transmitem recunoștința noastră infinită lui Johnny Depp pentru timpul, sprijinul și energia sa, el a fost o gură de aer proaspăt pentru întreaga secție”.

 

Aceasta nu este prima dată când Johnny Depp face un astfel de gest nobil, el mergând și prin spitale din SUA și din străinătate îmbrăcându-se în celebrul său personaj.
 
La începutul acestei săptămâni, Johnny Depp a participat și la emisiunea „El Hormiguero” împreună cu actorul Riccardo Scamarcio, protagonistul filmului său „Modi - Trei zile pe aripile nebuniei”, pe care l-a prezentat la Festivalul de Film de la San Sebastian. În timpul interviului cu gazda Pablo Motos, el a dezvăluit care e secretul său pentru a nu-și pierde încrederea în sine: „Tot ce am făcut din primul moment în care am început să trăiesc în această lume a fost să iau fiecare moment ca pe o experiență din care fie înveți și mergi mai departe, fie sfârșești într-o groapă plină de durere și ură și toate acele lucruri inutile”, a spus el.

 

 
„Ideea de ură, de a urî pe cineva, necesită să îți pese suficient de mult încât să îl urăști cu adevărat. Iar asta este o altă povară de care nu cred că are nevoie niciunul dintre noi. Pleacă, mergi mai departe, ridică-te, mergi mai departe”, a adăugat Depp.
 
FOTO: Facebook/Hospital Universitario Donostia

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies